Παπούτσια Ζιντάν: 770 ευρώ (pics)

Αντώνης Σαούλης
Παπούτσια Ζιντάν: 770 ευρώ (pics)

bet365

Η μπουτίκ στην Faz Zone του Παρισιού έχει τα πάντα. Από επίσημες εμφανίσεις και τρομερά μπλουζάκια μέχρι συλλεκτικά κομμάτια γνωστών ποδοσφαιριστών. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Κοιτώντας την απ' έξω δεν σου γέμιζε το μάτι. Οκ, έγραφε official sponsor αλλά δεν περίμενες ότι μέσα θα ήταν ένα μικρό... θησαυροφυλάκιο. Ομως από την στιγμή που άνοιγες την πόρτα για να μπει στην μπουτίκ η οποία φτιάχτηκε στην Fan Zone του Παρισιού παθαίνεις την πλάκα σου. Κυρίως με τα όσα έχει.

Εάν είσαι ποδοσφαιρόφιλος (τι άλλο θα ήσουν για να βρεθείς στην Fan Zone) σε πιάνει αμόκ γιατί πολύ απλά θες να τ' αγοράσεις όλα. Από τις επίσημες εμφανίσεις του Euro (εξαιρετική της Εθνικής Γερμανίας) μέχρι special μπλουζάκια για κάθε χώρα. Φυσικά δεν έχει μόνο αυτά. Μπορείς να βρεις το οτιδήποτε έχει να κάνει με το Euro αλλά και με το Παρίσι και την Γαλλία.









Σε αυτά προσθέστε έναν ειδικό χώρο που έχει η μασκότ του τουρνουά μαζί με τις μπάλες.



Την παράσταση όμως κλέβει η γωνιά με τα συλλεκτικά κομμάτια. Ζιντάν, Μπέιλ, Φίγκο και Ινιέστα. Με διαφορά τα πιο ακριβά είναι αυτά του Ζιζού. Τόσο το παπούτσι από το Μουντιάλ του '98 (770 ευρώ) όσο και η εμφάνισή του (ίδια τιμή). Πιο χαμηλά έπαιζαν αυτά του Μπέιλ και του Ρονάλντο και πιο φθηνά είναι τα συλλεκτικά του Ινιέστα και του Φίγκο.





 

EURO Τελευταία Νέα