Ντάιερ: «Τα κάναμε όλα σωστά, εκτός από το φινάλε...»

Ντάιερ: «Τα κάναμε όλα σωστά, εκτός από το φινάλε...»

Απογοητευμένος πρώτα από το αποτέλεσμα κι έπειτα από το γεγονός πως δεν κατάφερε να χαρεί ούτε το γκολ του, ο Έρικ Ντάιερ έκανε λόγο για λάθος αντιμετώπιση της τελευταίας φάσης του αγώνα με τη Ρωσία.  

Οι Άγγλοι, απέτυχαν για 9η φορά να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κι έμειναν στο 1-1, στο παιχνίδι που διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου στο «Βελοντρόμ», διακόπτοντας... το ξύλο ανάμεσα στους οπαδούς, οι οποίοι τα έκαναν γυαλιά – καρφιά πριν και μετά το ματς.

«Είμαστε όλοι λυπημένοι γιατί ξέρουμε ότι κάναμε καλή δουλειά, όμως κάτι δεν έγινε σωστά στο τέλος, στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεν έχει να κάνει με έλλειψη εμπειρίας στα δύσκολα ή οτιδήποτε τέτοιο. Απλά δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε το ματς με τον σωστό τρόπο.

Ασφαλώς και υπάρχουν αρκετά θετικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να προσέξουμε και στα οποία θα πρέπει να σταθούμε για τη συνέχεια, γιατί η εμφάνισή μας ήταν υψηλού επιπέδου.

Κάναμε τα πάντα σωστά, είχαμε τον έλεγχο, όμως έφυγε από τα χέρια μας στο τέλος. Δεν χάσαμε, σηκώνουμε κεφάλι και κοιτάμε μπροστά» ήταν τα λόγια του νεαρού σκόρερ των «τριών λιονταριών» στο «ITV».