Ξαναγράφουν για Φλαμινί και Παναθηναϊκό

Ξαναγράφουν για Φλαμινί και Παναθηναϊκό

Gazzetta team
Ξαναγράφουν για Φλαμινί και Παναθηναϊκό

bet365

Το όνομα του Ματιέ Φλαμινί που δεν θα συνεχίσει στην Άρσεναλ, επανέφερε στην επικαιρότητα για τους «πράσινους» ιταλικό δημοσίευμα...

Το όνομα του Ματιέ Φλαμινί δεν είναι καινούργιο στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, καθώς είχε κυκλοφορήσει και στις αρχές Μαΐου όταν επιβεβαιώθηκε οτι δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της Άρσεναλ...

Το «ilmilanista.it» όμως, το επανέφερε στην επικαιρότητα για τους «πράσινους» αναφέροντας οτι «ο πρώην μέσος της Μαρσέιγ έχει δεχθεί μία πολλά υποσχόμενη πρόταση από την Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό».

Βέβαια, για να επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει το «τριφύλλι» να κάνει την υπέρβαση στο οικονομικό κομμάτι, καθώς στους «κανονιέριδες» αμειβόταν με 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα