ΠΑΟΚ και Ιβιτς «έκλεψαν» τον Τζάλμα Κάμπος μέσα από τα χέρια του Ερ. Αστέρα!

ΠΑΟΚ και Ιβιτς «έκλεψαν» τον Τζάλμα Κάμπος μέσα από τα χέρια του Ερ. Αστέρα!

ΠΑΟΚ και Ιβιτς «έκλεψαν» τον Τζάλμα Κάμπος μέσα από τα χέρια του Ερ. Αστέρα!

bet365

Ο Τζάλμα Κάμπος αναμένεται τη Δευτέρα να ανακοινωθεί και επίσημα από τον ΠΑΟΚ, που κατόρθωσε να αποσπάσει την υπογραφή του 29χρονου Αγκολέζου ακραίου χαφ.

O ΠΑΟΚ κατάφερε να κερδίσει τη «μάχη» από πολλές ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ερυθρός Αστέρας, που είχε τον Τζάλμα Κάμπος, όχι απλά ως έναν μεταγραφικό στόχο, αλλά αποτελούσε τη «Νο 1» επιλογή των πρωταθλητών Σερβίας.

Οι άνθρωποι του Ερυθρού Αστέρα είχαν επαφές και συζητήσεις με τους εκπροσώπους του Αγκολέζου ποδοσφαιριστή και ήλπιζαν μέχρι την τελευταία στιγμή, ότι θα έλεγε το «ναι» στην πρότασή τους. Όμως, έπεσαν πάνω στην πρόταση του ΠΑΟΚ!

Η εμπλοκή του «Δικεφάλου» στη μεταγραφή περιόρισε αισθητά τη θέση του Ερυθρού Αστέρα στη διαπραγμάτευση και όπως σημειώνει η «Sportski» του Βελιγραδίου «ο Τζάλμα Κάμπος είχε μεγάλες οικονομικές απαιτήσεις».

Το χειρότερο για τους ανθρώπους του Αστέρα είναι ότι ο 29χρονος ακραίος επέλεξε την ομάδα που προπονητής είναι ο Βλάνταν Ίβιτς. Ενας «παρτιζάνος»…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα