«Θετικοί για Ολυμπιακό Πιάτι και Λόπες»

«Θετικοί για Ολυμπιακό Πιάτι και Λόπες»

Ο μάνατζερ των Πιάτι και Λόπες παραδέχτηκε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τους δύο παίκτες και τόνισε ότι οι εν λόγω πελάτες του είναι θετικοί στο να πιάσουν Λιμάνι.

«Θετικοί για Ολυμπιακό Πιάτι και Λόπες»

Ο μάνατζερ των Πιάτι και Λόπες, Γκουστάβο Γκόνι, μίλησε στον «Γαύρο», επιβεβαιώνοντας το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Ελλάδας για τους δύο Αργεντινούς άσους, που απασχολούν το ερυθρόλευκο ρεπορτάζ.

«Ναι, είναι αλήθεια ότι ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται τόσο για τον Πάμπλο (Πιάτι) όσο και για τον Λισάντρο (Λόπες). Το γνωρίζουμε τόσο εμείς όσο και οι ομάδες τους. Δεν υπάρχει, ωστόσο, κάτι πολύ προχωρημένο, ώστε να σας πω ότι βρισκόμαστε κοντά σε συμφωνία. Άλλωστε, δεν μιλάμε για ελεύθερους παίκτες, αφού και οι δύο δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ο Πιάτι με τη Βαλένθια και ο Λόπες με την Μπενφίκα», είπε αρχικά ο Γκόνι και συνέχισε:

«Είναι και οι δύο θετικοί να έρθουν και να παίξουν στην Ελλάδα. Μονάχα αυτό μπορώ να σας πω για την ώρα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και έχει πολύ καλό όνομα στην Ευρώπη. Παίζει στο Champions League, κερδίζει τίτλους στην Ελλάδα και αρκετοί γνωστοί ποδοσφαιριστές έχουν φορέσει τη φανέλα του. Σαφέστατα είναι μία πολύ καλή προοπτική. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι να επέλθει οριστική συμφωνία υπάρχει απόσταση». 

Best of internet