Koλομβία - Κόστα Ρίκα 2-3

Gazzetta team
Koλομβία - Κόστα Ρίκα 2-3

bet365

Νίκη γοήτρου για την Κόστα Ρίκα που επικράτησε με 3-2 της Κολομβίας, με το συγκρότημα του Πέκερμαν να παίρνει ωστόσο το εισιτήριο για τα προημιτελικά του «επετειακού» Copa America, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στον Α' Όμιλο.

Σε μία χορταστική αναμέτρηση με πλούσιο θέαμα, η Κόστα Ρίκα αποχαιρέτησε με νίκη το Copa America των ΗΠΑ επικρατώντας με 3-2 τη Κολομβίας που είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα προημιτελικά με τους 6 βαθμούς στις προηγούμενες δύο αγωνιστικές του Α' Ομίλου.

Η Κόστα Ρίκα ξεκίνησε εντυπωσιακά και στο 2ο μόλις λεπτό ο Βενέγκας με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Κολομβίας ήταν άμεση, με το συγκρότημα του Χοσέ Πέκερμαν να παίρνει τον έλεγχο και τον Φρανκ Φαμπρά να ισοφαρίζει, έπειτα από τρομερή ομαδική συνεργασία και ασίστ του Μορένο.

Παρόλα αυτά ο αριστερός μπακ της Κολομβίας έγινε μερικά λεπτά αργότερα ο μοιραίος για τη ομάδα του, καθώς στο 34' έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Ζαπάτα, σε γύρισμα του Αγκιλάρ. Ο Μπόρχες έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην Κόστα Ρίκα στο 58', γράφοντας το 3-1 με τελείωμα ακριβείας από τι ύψος του πέναλτι, με το τελικό 3-2 να διαμορφώνεται στο 73' από τον Μαρσέλο Μορένο.

Παίξε νόμιμα με 100+ Ειδικά Στοιχήματα στην Sportingbet

Έτσι την πρώτη θέση στον Α' Όμιλο κατέλαβαν οι ΗΠΑ που είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων από την Κολομβία, με τις δύο ομάδες να περιμένουν πλέον να μάθουν τους αντιπάλους τους στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Α' Όμιλος (Βαθμολογία)

1. ΗΠΑ 6 5-2
2. Κολομβία 6 6-4
3. Κόστα Ρίκα 4 3-6
4. Παραγουάη 1 1-3

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα