Ένταση σε σταθμό του μετρό και δακρυγόνα στη Μασσαλία! (vids)

Gazzetta team
Ένταση σε σταθμό του μετρό και δακρυγόνα στη Μασσαλία! (vids)

bet365

Συνέχεια στις συγκρούσεις στη Μασσαλία και μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (11/6), με την ένταση να μεταφέρεται στο σταθμό του μετρό, αναγκάζοντας τις γαλλικές αρχές να προχωρήσουν σε χρήση δακρυγόνων.

Παρότι η κατάσταση δείχνει να έχει ηρεμήσει αρκετά μετά τα έκτροπα στις εξέδρες του Βελοντρόμ μεταξύ Άγγλων και Ρώσων, οι ανεγκέφαλοι έκαναν ξανά την εμφάνιση τους, μεταφέροντας τις συγκρούσεις του ακόμα και στο σταθμό του μετρό, αναγκάζοντας τις γαλλικές αρχές να κάνουν χρήση δρακυγόνων, προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Για την ώρα πάντως τα πράγματα μοιάζουν πολύ πιο ήρεμα σε σχέση με το χαμό που ακολούθησε μετά το τέλος του παιχνιδιού Αγγλίας-Ρωσίας.

Για μερικά λεπτά κυκλοφόρησε φήμη για νεκρό Άγγλο οπαδό, ωστόσο οι αρχές διέψευσαν το σενάριο με επίσημη ανακοίνωσή τους, τονίζοντας πως γυναίκα γαλλικής καταγωγής μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, για άσχετους με τα επεισόδια λόγους.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EURO Τελευταία Νέα