Στηρίζει Ντε Χέα ο Ντελ Μπόσκε, αμφίβολος για την πρεμιέρα!

Στηρίζει Ντε Χέα ο Ντελ Μπόσκε, αμφίβολος για την πρεμιέρα!

Gazzetta team
Στηρίζει Ντε Χέα ο Ντελ Μπόσκε, αμφίβολος για την πρεμιέρα!

bet365

Tην απόλυτη στήριξη της Ισπανίας, αλλά και του Βιθέντε Ντε Μπόσκε έχει ο Νταβίντ Ντε Χέα, με τον 68χρονο τεχνικό ωστόσο να τονίζει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα τον επιλέξει στο βασικό του σχήμα ενόψει πρεμιέρας.

Το σκάνδαλο που ξέσπασε με την πιθανή εμπλοκή του Νταβίντ Ντε Χέα σε υπόθεση βιασμού προκάλεσε σοκ στους Ισπανούς, ωστόσο ο Βιθέντε Ντε Μπόσκε ξεκαθάρισε πως στηρίζει απόλυτα τον τερματοφύλακα της Γιουνάιτεντ.

«Ο Ντε Χέα έδωσε όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις που χρειάζονταν, προκειμένου να αποδείξει πως δεν έχει καμία εμπλοκή με το συγκεκριμένο θέμα. Όλοι στην ομάδα βρισκόμαστε εδώ για να τον στηρίξουμε. Είμαστε καλά και θα συνεχίσουμε. Δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μας η σκέψη να τον στείλουμε πίσω. Όντως σοκαριστήκαμε όταν πληροφορηθήκαμε τις φήμες. Περιμέναμε να ακούσουμε τις εξηγήσεις του και απ' ότι φαίνεται δεν έχει καμία εμπλοκή. Πρέπει να τον πιστέψουμε», ανέφερε ο 68χρονος τεχνικός που παρόλα αυτά ξεκαθάρισε πως δεν έχει αποφασίσει αν θα τον χρησιμοποιήσει στην πρεμιέρα της Δευτέρας με την Τσεχία.

«Σίγουρα οι εξελίξεις αυτές μας έχουν προβληματίσει και θα πρέπει να ξανασκεφτούμε πάνω σε αυτό το θέμα. Έτσι είναι όμως και η ζωή γενικότερα. Πρέπει πάντοτε να επανεξετάζεις τα πράγματα και τις σκέψεις σου. Δεν μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή αν θα ξεκινήσει ή όχι».

 

EURO Τελευταία Νέα