Η σοκαριστική εμπειρία της Ρεμπέκα Βάρντι από τις συμπλοκές στη Μασσαλία (pics)

Η σοκαριστική εμπειρία της Ρεμπέκα Βάρντι από τις συμπλοκές στη Μασσαλία (pics)

Η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι έζησε μερικές από κοντά τη φρίκη των επεισοδίων στους δρόμους της Μασσαλίας κάνοντας λόγο για τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της.

Η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι, Ρεμπέκα, βρίσκεται στη Μασσαλία προκειμένου να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των «Τριών Λιονταριών» στο Euro από κοντά.

Παρόλα αυτά τα επεισόδια στους δρόμους της πόλης μεταξύ Ρώσων, Άγγλων και γαλλικών αρχών έχουν επισκιάσει τα πάντα, με την ίδια μάλιστα να έχει και μια τραυματική εμπειρία ζώντας ορισμένες από τις άρρωστες σκηνές που έλαβαν χώρα πριν από την αναμέτρηση των δύο ομάδων.

«Αυτή πρέπει να είναι η χειρότερη εμπειρία της ζωής μου σε εκτός έδρας αναμέτρηση που επιχειρώ να παρακολουθήσω! Μας ψέκασαν με χημικά χωρίς λόγο, μας φυλάκισαν και μας φέρθηκαν σαν ζώα! Σοκαριστικό! Είδα πράγματα με τα μάτια μου! Δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι που δεν έχω δει, όμως οι σκηνές που έζησα ήταν τρομακτικές. Και όλα αυτά συνέβησαν πριν καν αρχίσει ο αγώνας!», ανέφερε σε αναρτήσεις της στο Twitter η σύζυγος του Τζέιμι Βάρντι.