«Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»! (pics)

Gazzetta team
«Μια φορά ΠΑΟΚ, για πάντα ΠΑΟΚ»! (pics)

bet365

Ο Γιώργος Σαββίδης ευχαρίστησε τον κόσμο με τον δικό του τρόπο, μετά το γάμο του με την Γιάννα Κουντάκοβα, για τις ευχές και τα συγχαρητήρια που του στέλνει ο κόσμος.

«Θέλω να σας ευχαριστήσω μ’ όλη μου την καρδιά για τις ευχές σας. Μια φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανεβάζοντας μια φωτογραφία έξω από το «Μακεδονία Παλλάς», κρατώντας στο χέρι έναν αναμμένο πυρσό!

I would like to thank you with all my heart for your congratulations!! Once PAOK always PAOK #4

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

Λίγο νωρίτερα ανέβασε μια άλλη φωτογραφία μαζί με την εκλεκτή της καρδιάς του, Γιάννα Κουντάκοβα, λίγο μετά το τέλος του γάμου, που φανερώνει την ευτυχία του.

My life , my everything #family #PAOKIA

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @georgiss.s στις

Κι ο Μελισσανίδης στο γάμο

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης ταξίδεψε στη Θεσσαλονίκη και βρέθηκε στο γάμο του πρωτότοκου γιου του καλού του φίλου, Ιβάν Σαββίδη, ενώ στη δεξίωση που ακολουθεί στο Κυβερνείο («παλατάκι») το παρών δίνει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, με τη σύζυγό του Νατάσα, αλλά και δεκάδες ακόμη επώνυμοι.

Η νύχτα δε, έγινε… μέρα, από τα εκατοντάδες πυροτεχνήματα, που φώτισαν τον ουρανό της Θεσσαλονίκης, με το που εμφανίστηκε το νεόνυμφο ζευγάρι στο Κυβερνείο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα