Κατσαρής: «Με τα αιώνια δεσμά του ΠΑΟΚ»!

Κατσαρής: «Με τα αιώνια δεσμά του ΠΑΟΚ»!

Gazzetta team
Κατσαρής: «Με τα αιώνια δεσμά του ΠΑΟΚ»!

bet365

Ο πρόεδρος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Θανάσης Κατσαρής, στις ευχές του προς τον νεόνυμφο, Γιώργο Σαββίδη εξέφρασε την επιθυμία του η οικογένεια Σαββίδη να μείνει για πολλά χρόνια στην ομάδα.

«Να ευχηθούμε βίον ανθόσπαρτον στα παιδιά να πάνε όλα καλά. Για μία ακόμη φορά, ο μεγαλομέτοχος δείχνει την αγάπη προς την χώρα μας και τον γάμο των παιδιών του, τον κάνει στην Ελλάδα παρόλο που η νύφη είναι Ρωσίδα και δείχνει πόσο Έλληνας είναι.

Όσον αφορά τον γάμο του Σαββίδη με τον ΠΑΟΚ εύχομαι να είναι με αιώνια δεσμά, έτσι ώστε να έχουμε την άνεση να πραγματοποιούμε τα όνειρα όλων των ΠΑΟΚτσήδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσαρής, μετά το τέλος του μυστηρίου στο Πρόχωμα Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα