Φελίπε Νοβίς: «Θα θέλαμε τον Καμπιάσο στην Μποταφόγκο αλλά...»

Φελίπε Νοβίς: «Θα θέλαμε τον Καμπιάσο στην Μποταφόγκο αλλά...»

Δημήτρης Τομαράς
Φελίπε Νοβίς: «Θα θέλαμε τον Καμπιάσο στην Μποταφόγκο αλλά...»

bet365

Ο αντιπρόεδρος και υπεύθυνος των οικονομικών θεμάτων της Μποταφόγκο παραδέχθηκε δημόσια το ενδιαφέρον του συλλόγου για τον Εστέμπαν Καμπιάσο.

Οι Βραζιλιάνοι αποκάλυψαν πρόθεση και συζητήσεις της Μποταφόγκο για τον Καμπιάσο. Ωστόσο το θέμα... πάγωσε λόγω του ύψους του κασέ του Αργεντίνου σταρ αλλά και της απροθυμίας του να γυρίσει στην Λατινική Αμερική.

Παρόλα αυτά ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Λουίς Φελίπε Νοβίς, που είναι και αρμόδιος για οικονομικά ζητήματα και μεταγραφές ανέφερε πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον Εστέμπαν Καμπιάσο με την εξής δήλωση:

Δεν μπορώ να το αποκλείσω. Είναι ένας παίκτης που μας ενδιαφέρει. Που θα τον θέλαμε στην ομάδα μας. Όμως τα οικονομικά δεδομένα για τον Εστέμπαν Καμπιάσο δεν είναι υπέρ μας. Είναι μία δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση. Παρόλα αυτά εμείς έχουμε την διάθεση να κάνουμε μία προσπάθεια διότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή τεράστιας αξίας. Ένα πολύ μεγάλο όνομα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα