Οι σκληρές διαπραγματεύσεις με Βιλένα

Οι σκληρές διαπραγματεύσεις με Βιλένα

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκληρές διαπραγματεύσεις με Βιλένα

bet365

Οι προσπάθειες και οι επαφές του Ολυμπιακού για τον Τόνι Βιλένα συνεχίζονται. Ποιές ομάδες τέθηκαν νοκ άουτ και ένας βασικός λόγος που χάλασε το deal με Ίντερ.
Οι αξιώσεις των εκπροσώπων του Τόνι Βιλένα έχουν κάνει αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονταν έντονα να αποσυρθούν. Σύλλογοι όπως το Αμβούργο, η Μαρσέιγ και φυσικά η Ίντερ. Ο νεαρός Ολλανδός διεθνής μεσοεπιθετικός δεν έκλεισε στην Ίντερ - όπως αναμενόταν από τα ιταλικά media - καθώς εκτός από το ετήσιο συμβόλαιο που αξίωνε (σ.σ. οι απαιτήσεις του έφταναν έως και το 1,5 εκατ. ευρώ τον χρόνο) οι εκπρόσωποί του έριξαν στο τραπέζι την επιθυμία να πάρουν 4 εκατ. ευρώ ως μπόνους υπογραφής, επειδή είχε μείνει ελεύθερος.
Αυτός ήταν και ένας βασικός λόγος που... χάλασε για τα καλά το deal. Οι άνθρωποι που μιλούν εκ μέρους του παίκτη για την μεταγραφή του υποστηρίζουν πως στο... παιχνίδι παραμένουν εκτός από τον Ολυμπιακό οι Εσπανιόλ, Πόρτο και Λέστερ. Στην παρούσα φάση αυτό που μπορούν να προσφέρουν οι ερυθρόλευκοι είναι συμβόλαιο της τάξεως του 1.2 εκατ. ευρώ για έναν εξαιρετικά χαρισματικό και ταλαντούχο παίκτη, όπως ο Τόνι Βιλένα. Στην Ιταλία πάντως συνεχίζουν να δίνουν πιθανότητες στους πρωταθλητές Ελλάδας παρά τις δεδομένες οικονομικές δυσκολίες για μία τέτοια μεταγραφή.
- Το γεγονός πως ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πάρει τους Σάντος και Πιάτι από την Βαλένθια συνδέεται με την πιθανότητα της επιστροφής του Ρομπέρτο στην Ισπανία και το πως αυτό μπορεί να αποτελέσει διαπραγματευτικό ατού για τις δύο συγκεκριμένες περιπτώσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα