Εικόνες από το γάμο του υιού Σαββίδη (pics)

Εικόνες από το γάμο του υιού Σαββίδη (pics)

Gazzetta team
Εικόνες από το γάμο του υιού Σαββίδη (pics)

bet365

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο Πρόχωμα της Θεσσαλονίκης και στον ιερό ναό Αγίου Πνεύματος, όπου πραγματοποιήθηκε σήμερα ο γάμος του Γιώργου Σαββίδη.

Ο πρωτότοκος γιος του Ιβάν Σαββίδη παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς, Yana, με δεκάδες επώνυμους να είναι εκεί για να ευχηθούν στο ζευγάρι «Βίον ανθόσπαρτο», ενώ ο γαμπρός πριν περάσει το κατώφλι του ιερού ναού Αγίου Πνεύματος, φώναξε «ΠΑΟΚ» και έδειξε με τα δαχτυλά του τον αριθμό «4», που συμβολίζει τη…θύρα 4!

Μεταξύ των περίπου 600 επίσημων προσκεκλημένων της οικογένειας Σαββίδη ήταν ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, ο Περιφερειάρχης Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και Ευρωβουλευτής, Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, o Γιώργος Κούδας, ο Θανάσης Κατσαρής και φυσικά οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, ο Βλάνταν Ίβιτς, τα μέλη της διοίκησης και του προπονητικού τιμ.

Μετά το τέλος του μυστηρίου θα ακολουθήσει δεξίωση στο Κυβερνείο («παλατάκι») της Θεσσαλονίκης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα