Και σος για να γλιστράει (pics)

Και σος για να γλιστράει (pics)

Εάν πιστεύετε πως το «βρώμικο» είναι ελληνικό προνόμιο κάνετε λάθος γιατί οι Γάλλοι πέρασαν σε άλλο επίπεδο την έννοια του hot dog. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ

Η... λουκανικούπα είναι το αγαπημένο σνακ (sic) πριν και μετά το παιχνίδι στην Ελλάδα. Μόνο η μυρωδιά του «βρώμικου» σε πιάνει από τη μύτη και σε τραβάει για να το αγοράσεις. Προφανώς όμως δεν είναι μόνο ελληνικό προνόμιο. Κι αν νομίζετε πως είμαστε οι γκουρού στο συγκεκριμένο κομμάτι κάνετε λάθος.

Εξω από το Stade de France γινόταν ο απόλυτος χαμός με την κατανάλωση hot dog. Η κατανάλωση ήταν τεράστια με αποτέλεσμα τα τεράστια τηγάνια ν' αδειάζουν σε χρόνο d/t. Τι διαφορετικό έχουν οι Γάλλοι; Αυτό το τεράστιο τηγάνι γεμίζει με λάδι μετά με κρεμμύδια και φυσικά ψήνει στις σχάρα τα λουκάνικα.

Το εκπληκτικό είναι ότι τα περισσότερα από αυτά είχαν δουλειά και μετά το τέλος του αγώνα. Οι Γάλλοι ήταν χαρούμενοι από τη νίκη (κυρίως από τον τρόπο που προήλθε αυτή) και έμειναν γι' αρκετή ώρα στους γύρω χώρους του Stade de France καταναλώνοντας αρκετά λίτρα μπίρας αλλά και αρκετά hot dog.