Από τη Βραζιλία στο Euro για ταξίδι του μέλιτος!

Από τη Βραζιλία στο Euro για ταξίδι του μέλιτος!

Ο μεν από το Ρίο, η δε από το Σάο Πάουλο. Το ταξίδι του μέλιτος αποφάσισαν να είναι γεμάτο από μπάλα! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Όταν οι ομάδες τους στη Βραζιλία παίζουν αντίπαλες, φροντίζουν να μην βρίσκονται ποτέ στον ίδιο χώρο. Παρότι δεν υπάρχει τοπική αντιπαλότητα, το ποδόσφαιρο είναι... ιερό και δεν το αφήνουν να διαταράξει το γάμο τους!

Ο Μάρκο και η Ντανιέλα μεγάλωσαν σε δύο διαφορετικές πόλεις της Βραζιλίας, αλλά η ασπρόμαυρη θεά ήταν κοινό στοιχεί στις παιδικές τους ηλικίες, όπως και σε τόσο ακόμα κόσμο στη χώρα. Γνωρίστηκαν μέσω δουλειάς, παντρεύτηκαν και αποφάσισαν το ταξίδι του μέλιτος να είναι σχετικό με τη μεγάλη τους αγάπη. Το ποδόσφαιρο!

Έτσι, το σχεδίασαν για το Euro και όχι για το Copa America, προκειμένου να γνωρίσουν και έναν διαφορετικό ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Η αλήθεια είναι πως συναντήσαμε κι άλλους Νοτιοαμερικανούς στην πρεμιέρα και στη συναυλία πριν τη σέντρα κάτω από τον πύργο του Άιφελ. Άλλους με φανέλα της Βραζιλίας, άλλους με φανέλα Μεξικού, Κολομβίας.

Το ματς της Γαλλίας με τη Ρουμανία είχε μόλις τελειώσει και ο Μάρκο με την Ντανιέλα ήρθαν χεράκι-χεράκι μπροστά στα VIP, για να συνδυάσουν το άλμπουμ του γάμου τους με κάποιον ποδοσφαιριστή που γέμιζε τα ποδοσφαιρικά τους όνειρα. Δεν τα κατάφεραν, αλλά το γεμάτο ενθουσιασμό χαμόγελό τους για την ματσάρα της πρεμιέρας και όλο το σκηνικό που βίωσαν δεν έλεγε να φύγει με τίποτα.

Είναι τελικά πολλοί εκείνοι που θεωρούν το ποδόσφαιρο κάτι παραπάνω από ένα παιχνίδι...