Επίσημο αίτημα του Πιάνιτς για τη Γιουβέντους

Κώστας Ζάλιαρης
Επίσημο αίτημα του Πιάνιτς για τη Γιουβέντους

bet365

Μέσω του τεχνικού της διευθυντή, Μάουρο Μπαλντισόνι, η Ρόμα γνωστοποίησε ότι ο Μίραλεμ Πιάνιτς έχει ζητήσει εδώ και δύο μέρες με επίσημο αίτημα, να κινηθούν οι διαδικασίες μεταγραφής του ώστε να συνεχίσει στη Γιουβέντους.

Ο Βόσνιος χαφ, κοστολογείται στα 30 εκατ.ευρώ και ενδεχομένως να έχει κάνει τις επαφές του με τη «Γηραιά Κυρία», αφού δεν θα προχωρούσε σε μια τόσο σοβαρή κίνηση όπως ήταν αυτή της κατάθεσης επίσημου αιτήματος για μεταγραφή στη διοίκηση των «τζιαλορόσι».

Ο Μπαλντισόνι, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ώστε να ξεκαθαρίσει το ζήτημα, τόνισε πως συγκεκριμένο δημοσίευμα της «Corriere dello Sport» για τον παίκτη και την κουβέντα που φερόταν να έχει με γνωστό του για τον τρόπο που η Ρόμα σκόπευε να τον πουλήσει, δεν είναι αληθής, ενώ, διάβασε δημόσια και το αίτημα μεταγραφής του Πιάνιτς.

Παίξε νόμιμα από Κινητό και Τάμπλετ στη Vistabet!

«Ζητώ να έρθετε άμεσα σε επαφή με τη Γιουβέντους για να κλείσει η μεταγραφή και ζητώ το 20% από το μερίδιό μου για τη μετακίνηση να πάει κατευθείαν στην ομάδα που θ' αγοράσει τα δικαιώματά μου» αναφέρει ο 26χρονος άσος στην επιστολή του προς τη Ρόμα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα