Δάκρυα... μαγκιάς απ' τον Παγιέ (vids)

Κώστας Ζάλιαρης
Δάκρυα... μαγκιάς απ' τον Παγιέ (vids)

bet365

Το δάκρυ του, φανέρωσε πολλά. Ο Ντιμίτρι Παγιέ... εκτέλεσε ακόμα μια «αποστολή» στην καριέρα του, χάρισε στη Γαλλία τη νίκη στην πρεμιέρα του Euro και η εκπληκτική του σεζόν συνεχίζεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, έκανε... παπάδες με τη Γουέστ Χαμ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ πριν από έναν μήνα και με το σπαθί του εδραιώθηκε στην εθνική ομάδα της Γαλλίας και συμμετέχει και στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που διεξάγεται στην πατρίδα του.

Οι οπαδοί των «σφυριών» πίσω στο Λονδίνο τραγουδούν συνεχώς «we've got Payet, I just don't think you understand» και οι συμπατριώτες του φώναζαν ρυθμικά τ' όνομά του στο «Stade de France», τη στιγμή που εκείνος αποχωρούσε από το παιχνίδι με τους Ρουμάνους λίγο πριν το φινάλε, έχοντας σκοράρει στο 87' με καταπληκτικό αριστερό σουτ για το τελικό 2-1.

Τα δάκρυά του και η «πατρική» αγκαλιά του Ντιντιέ Ντεσάν, ήταν το highlight της βραδιάς για εκείνον...

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Από τον Ιούλιο του 2015 που πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «τρικολόρ» και τον Αύγουστο που με το ξεκίνημα της Πρέμιερ Λιγκ άρχισε να δείχνει στο αγγλικό κοινό την ποιότητά του, μέχρι τον Απρίλη του 2016 που συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ομάδα της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 στην Πρέμιερ Λιγκ από την Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών και το νικητήριο γκολ στην πρεμιέρα του Euro.

Ονειρεμένη χρονιά.... Κι όλα αυτά, μια δεκαετία αφότου έβγαζε τα προς το ζην δουλεύοντας σε κατάστημα με ρούχα, ως πωλητής...

Το δάκρυ αυτό, ήταν μαγκιά, Παγιέ...

 

EURO Τελευταία Νέα