Αγόρασε βίλα στο Μάντσεστερ ο Ιμπραΐμοβιτς!

Gazzetta team
Αγόρασε βίλα στο Μάντσεστερ ο Ιμπραΐμοβιτς!

bet365

Η μεταγραφή του στη Γιουνάιτεντ μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμα, ωστόσο ο... γάμος δύσκολα θα χαλάσει απ' ότι φαίνεται, μιας και ο Ζλάταν αγόρασε ήδη πολυτελή βίλα στο Μάντσεστερ.

Το μεσιτικό γραφείο, Proto Group Ltd, αποκάλυψε μέσα από επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του πως ακολουθώντας τις οδηγίες της Γιουνάιτεντ και σε συνεννόηση με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς κατέληξαν στην κατάλληλη οικεία για τον Σουηδό και την οικογένεια του, φέρνοντας ακόμα πιο κοντά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους «Κόκκινους Διαβόλους».

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι βρήκαμε το καινούργιο σπίτι του ποδοσφαιριστή στο Μάντσεστερ, ακολουθώντας τις υποδείξεις που μας έγιναν από την ομάδα. Συναντήσαμε αρκετές δυσκολίες αρχικά, καθώς το Μάντσεστερ δεν είναι Παρίσι ή Μιλάνο. Ο Ζλάταν δυσκολευόταν να κατανοήσει πως το αρχιτεκτονικό στυλ δεν μπορεί να είναι το ίδιο, αλλά στο τέλος αναγκάστηκε να δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνησή του σε μία εκπληκτική βίλα με εσωτερική πισίνα και πολύ μεγάλο κήπο. Ο Ζλάταν είναι ένας τύπος με υψηλή αίσθηση του χιούμορ. Παρακολουθήσαμε τη συνέντευξή του για την προωθητική καμπάνια της εταιρείας ρούχων του, ενώ ακόμα και το σχόλιο του για το νέο του σπίτι ήταν απολαυστικό. "Νομίζω θα καταφέρω να προσαρμοστώ", είπε», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή της η εταιρεία, με το κόστος της πολυτελούς βίλας να ανέρχεται στα 6,5 εκατομμύρια λίρες.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα