Δανεικός ο Κότσαρης στην Ομόνοια του Νταμπίζα!

Δανεικός ο Κότσαρης στην Ομόνοια του Νταμπίζα!

Νίκος Νταμπίζας και Παναθηναϊκός συνεργάζονται ξανά! Ο τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ζήτησε δανεικό τον Κωνσταντίνο Κότσαρη, το «τριφύλλι» συμφώνησε και ο νεαρός πορτιέρο πάει στον Κύπρο.

Δανεικός ο Κότσαρης στην Ομόνοια του Νταμπίζα!

Μπορεί να έφυγε από τον Παναθηναϊκό με όχι και τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ωστόσο, μετά από περίπου ενάμισι χρόνο είναι λογικό να έχει σπάσει ο πάγος! Ο Νίκος Νταμπίζας ως τεχνικός διευθυντής της Ομόνοιας ζήτησε από το «τριφύλλι» δανεικό τον νεαρό πορτιέρο, Κωνσταντίνο Κότσαρη και η «πράσινη» ΠΑΕ έδωσε το «οκ» ώστε ο διεθνής άσος να πάρει συμμετοχές και να επιστρέψει έτοιμος. Μάλιστα την συμφωνία ανακοίνωσε ο κυπριακός σύλλογος το βράδυ της Παρασκευής.

«Η ΟΜΟΝΟΙΑ ανακοινώνει ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό για δανεισμό του 19χρονου Ελλαδίτη τερματοφύλακα, Κωνσταντίνου Κότσαρη, με τον οποίο το Σωματείο μας έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία. Ο Κωνσταντίνος Κότσαρης έχει αγωνιστεί στις εθνικές ομάδες της Ελλάδος των U19, U18 και U17. Η συμφωνία ανάμεσα στην ΟΜΟΝΟΙΑ και τον Κωνσταντίνο Κότσαρη θα ολοκληρωθεί, όταν ο ποδοσφαιριστής περάσει με επιτυχία την διαδικασία των ιατρικών εξετάσεων».

Best of internet