Καθυστέρηση και... παράταση στη Βέροια

Καθυστέρηση και... παράταση στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Καθυστέρηση και... παράταση στη Βέροια

bet365

Στη Βέροια καθυστερεί το ιδιοκτησιακό, καθώς απομένει να ολοκληρωθεί η συμφωνία με τους επενδυτές, και δίνεται... παράταση στην αγωνία για την επόμενη εβδομάδα.

Ολοένα και περισσότερο καθυστερεί το θέμα με το ιδιοκτησιακό στη Βέροια. Η εν λόγω υπόθεση δεν τελείωσε ούτε αυτή την εβδομάδα και, πλέον, εξελίξεις αναμένεται να έχουμε από αυτή που έρχεται για να έχουμε... παράταση στην αγωνία.

Ο λόγος της καθυστέρησης είναι άγνωστος, τη στιγμή που από την ΠΑΕ τονίζεται ότι απομένει να ολοκληρωθεί το... deal με τους επενδυτές για να μπει ένα τέλος σε αυτό το θέμα, που... καίει περισσότερο τους ανθρώπους του συλλόγου της Ημαθίας.

Άλλωστε, δεν μπορεί να συνεχιστεί και ο σχεδιασμός της νέας σεζόν, ο οποίος έχει ξεκινήσει με πρώτη εκτίμηση ποιους επιθυμεί και ποιους όχι ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να παραμείνουν στο ρόστερ. Μάλιστα, στη «βασίλισσα του Βορρά» ξεκαθαρίζουν πως δεν πρόκειται να επηρεάσει την απόφαση κάποιων, από αυτούς που είναι στα πλάνα, η καθυστέρηση στο ιδιοκτησιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα