Τα παράπονα των ομογενών για Εθνική part3!

Τα παράπονα των ομογενών για Εθνική part3!

Δημήτρης Τομαράς
Τα παράπονα των ομογενών για Εθνική part3!

bet365

Εθνική... παραπονεμένων στην Αυστραλία με τους ομογενείς να έχουν ακόμα παράπονα για την παρουσία της Ελλάδας στην χώρα. Από... εστιατόρια μέχρι εισιτήρια!
Το ταξίδι στην Αυστραλία για την Εθνική δεν ικανοποίησε στον επιθυμητό βαθμό τους ομογενείς. Από μέρους τους οι Έλληνες της χώρας είχαν αρκετά παράπονα. Παράπονα που είχαν να κάνουν με την μη προσέλευση της ομάδας σε εκδηλώσεις που προσκλήθηκε, σε εστιατόρια που κλήθηκε για να φάει αλλά και για τα εισιτήρια στα ματς (σ.σ. όπου υπήρχαν τιμές 120 δολαρίων και πάνω).
Παράπονα υπήρχαν ως γνωστόν και επειδή λόγω καθυστέρησης και ασφάλειας του αεροδρομίου, οι ομογενείς που περίμεναν στο αεροδρόμιο δεν είδαν τους διεθνείς στην άφιξή τους στην Μελβούρνη. Η Εθνική τελικώς πήγε μόνο σε μία μεγάλη εκδήλωση στην Βιτόρια ενώ είχε εκπροσώπηση με τους Σκίμπε, Μεταξά, Νικοπολίδη, Γκούμα και μέλη της διοίκησης της ΕΠΟ σε event χορηγού στο Σίδνεϊ. Και πάλι όμως οι ομογενείς θεωρούν πως δεν έτυχαν της ανάλογης συμπεριφοράς από την Ομοσπονδία και την Εθνική...
 

Τελευταία Νέα