Νέα συνάντηση Super League με Γκιρτζίκη

Δημήτρης Τομαράς
Νέα συνάντηση Super League με Γκιρτζίκη

bet365

Οι Πανόπουλος και Μποροβήλος βρέθηκαν εκ νέου στην ΕΠΟ για την κουβέντα στο κομμάτι της διαιτησίας. Συμφώνησαν να τα ξαναπούν οι δύο πλευρές.
Μία ακόμα συζήτηση έγινε στην ΕΠΟ για το κομμάτι της διαιτησίας σε σχέση με την Λίγκα. Την Παρασκευή στην Ομοσπονδία βρέθηκαν οι Μποροβήλος και Πανόπουλος για να μιλήσουν με Γκιρτζίκη και Τοπολιάτη. Τελικές αποφάσεις δεν προέκυψαν με τις δύο πλευρές να συμφωνούν στο ότι θα τα πουν ξανά. Η UEFA από μέρους της έχει βάλει ήδη stop στο πρότζεκτ, ωστόσο κάποια επιμέρους πράγματα μπορούν να γίνουν. Όπως το να έχει η Λίγκα ρόλο εισηγητή για τιμωρίες ή επιβραβεύσεις διαιτητών αλλά και για τον αρχιδιαιτητή και τις επιτελικές θέσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα