Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

Με τον Αντρέι Γκορμπούνοφ θα πορευτεί ο Ατρόμητος που προωθεί για αντικαταστάτες του Μπάρκα τους... νέους Θεοδωράκη και Κυρίτση. Λίγες οι πιθανότητες απόκτησης τερματοφύλακα.

Εμπιστοσύνη σε Γκορμπούνοφ και... νέους

Παρελθόν αποτελεί από τον Ατρόμητο ο Βασίλης Μπάρκας που τελικά δεν θα μείνει δανεικός στον Ατρόμητο. Στο Περιστέρι ήδη σχεδιάζουν την επόμενη μέρα κάτω από τα γκολποστ η οποία δεν είναι και τόσο δύσκολη.

Οι Περιστεριώτες, θα κάνουν πρόταση ανανέωσης στον Αντρέι Γκορνπούνοφ τον οποίο και εμπιστεύονται απόλυτα. Άλλωστε έβγαλε μεγάλο μέρος της σεζόν που τελείωσε και είναι μια αξιόπιστη λύση. Από εκεί και πέρα, για δεύτερη λύση προορίζεται ο Χρήστος Θεοδωράκης και για τρίτη ο Ηλίας Κυρίτσης.

Στον Ατρόμητο πιστεύουν πολύ στο ταλέντο των δύο νεαρών τερματοφυλάκων οι οποίοι είναι και διεθνείς με τις μικρές Εθνικές ομάδες. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, αυτοί οι δύο θα στελεχώσουν μαζί με τον Γκορμπούνοφ την τριάδα κάτω από το γκολποστ. Υπάρχει πάντα η περίπτωση κάποιας μεταγραφής, ωστόσο αυτή τη στιγμή συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες

Δεν υπάρχουν ανταλλάγματα για Μπάρκα

Σε ό,τι αφορά τώρα την συμφωνία με την ΑΕΚ για τον Βασίλη Μπάρκα, σε αυτή δεν υπάρχουν έμψυχα ανταλλάγματα όπως έχει γραφτεί. Οι διοικούντες του Ατρόμητου, εξετάζουν κυρίως την ξένη αγορά για αμυντικό χαφ με την περίπτωση του Ανάκογλου να βρίσκεται πιο χαμηλά σε αυτή τη λίστα.

Best of internet