Βλάνταν Ίβιτς, όχι για τρία, αλλά για πολλά χρόνια!

Βλάνταν Ίβιτς, όχι για τρία, αλλά για πολλά χρόνια!

Βλάνταν Ίβιτς, όχι για τρία, αλλά για πολλά χρόνια!

bet365

Ο Ιβάν Σαββίδης το απόγευμα της Πέμπτης στη συνάντηση με τον Λούμπος Μίχελ και τον Βλάνταν Ίβιτς «άναψε το πράσινο φως» για την υπογραφή τριετούς συμβολαίου με τον Σέρβο προπονητή.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει πεισθεί για τις δυνατότητες και τις ικανότητες του Σέρβου προπονητή. Γι’ αυτό και θέλει να του δώσει την ευκαιρία να δουλέψει χωρίς άγχος και τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει την ομάδα, που ο κόσμος και ο ίδιος ο κ. Σαββίδης, ονειρεύονται.

Στο πρόσωπο του Βλάνταν Ίβιτς ο μεγαλομέτοχος του «Δικεφάλου» θεωρεί ότι έχει βρει τον κατάλληλο άνθρωπο για να χτίσει τον νέο ΠΑΟΚ. Και του το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο. Κατά τη διάρκεια των συζητήσεων του πρότεινε τριετές συμβόλαιο, το οποίο υπέγραψε ο Σέρβος προπονητής, πριν από την σημερινή παρουσίαση του από τον Λούμπος Μίχελ.

«Αποδέχθηκε την πρόκληση του ΠΑΟΚ, όχι για τα χρήματα, αλλά γιατί έχει κίνητρο, ξέρει καλά την ομάδα και πιστεύουμε στις ικανότητες που μας έδειξε στο προηγούμενο διάστημα και στα πλέι οφ», υποστήριξε ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου.

«Έχω γερό στομάχι. Ξέρω που είμαι προπονητής», είπε ο 39χρονος τεχνικός και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, που δείχνει η ομάδα στο πρόσωπο μου. Γνωρίζω που βρίσκομαι, εύχομαι να κάνουμε καλή σεζόν, να κάνουμε μια καλή ομάδα, με τον καθένα από εμάς να δίνει το 100 τοις εκατό που έχει για την ομάδα».

«Είναι σημαντικό να έχεις προπονητή για ένα μεγάλο διάστημα. Θα μείνει ελπίζω και περισσότερο από τρία χρόνια», εξήγησε ο Λούμπος Μίχελ.

Όσο για το τι λείπει από τον ΠΑΟΚ; Ο Ίβιτς ήταν σχεδόν σίγουρος. «Διάρκεια ως το τέλος», απάντησε ορθά κοφτά. «Να παλέψει από την πρώτη μέχρι και την τελευταία αγωνιστική για τους στόχους του. Πρέπει να έχουμε 18-20 ποδοσφαιριστές και να μπορούν να απαντήσουν σ’ αυτά που θέλω εγώ από αυτούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο», είπε.

«Ο δικός μας Λουτσέσκου»!

«Θεωρώ ότι βρήκαμε έναν προπονητή στο πρόσωπο του Ίβιτς που θα μείνει για πολλά χρόνια», πρόσθεσε ο Λούμπος Μίχελ φέρνοντας ως παράδειγμα την 12ετή παρουσία του Μιρτσέα Λουτσέσκου στην Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αν κάτι απέφυγε, με έξυπνο τρόπο, ο Ίβιτς να πει, αυτό ήταν η γνωστή τοποθέτηση περί κατάκτησης τίτλων και επίτευξη στόχων. Απέφυγε τα μεγάλα λόγια. «Από την πρώτη ημέρα θα πρέπει να μάθουμε στους νέους παίκτες τι είναι ο ΠΑΟΚ. Ξέρω τι θέλει ο κόσμος της ομάδας, οφείλουμε να δώσουμε χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο και στο μεγαλομέτοχο του συλλόγου», υποστήριξε.

Ξέρει τι θα παίξει ο ΠΑΟΚ...

Η πρόκληση του Τσάμπιονς Λιγκ είναι μεγάλη και για τον 39χρονο προπονητή, αλλά και πάλι τα λόγια του ήταν μετρημένα και προσεγμένα. «Υποσχέσεις στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να κάνεις, ακόμη και όταν είσαι στη Μπαρτσελόνα. Δεν είναι λογικό. Θα παλέψουμε εννοείται για να περάσουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θέλουμε να ανεβάσουμε το επίπεδο του ΠΑΟΚ», είπε.

Ποιο είναι το αγωνιστικό προφίλ, που έχει στο μυαλό του ο Σέρβος τεχνικός; «Θα παίξουμε κατά βάσει 4-3-3 με δύο αμυντικά χαφ, αλλά μπορεί κι αυτό να αλλάξει. Μπορεί να παίξουμε και 4-4-2, το βασικό θα είναι το 4-3-3, αλλά η προσαρμογή μέσα στο γήπεδο εξαρτάται από πάρα πολλά πράγματα», δήλωσε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα