ΠΑΟΚ: Έφερε τον Τζάλμα στην Θεσσαλονίκη ο Μίχελ

ΠΑΟΚ: Έφερε τον Τζάλμα στην Θεσσαλονίκη ο Μίχελ

ΠΑΟΚ: Έφερε τον Τζάλμα στην Θεσσαλονίκη ο Μίχελ

bet365

Ο ΠΑΟΚ έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Τζάλμα Κάμπος με στόχο τις τελικές επαφές μαζί του και την οριστικοποίηση της συμφωνίας!

Ο Λούμπος Μίχελ στο ξεκίνημα της σημερινής συνέντευξης Τύπου, εκτός από την είδηση για το τριετές συμβόλαιο του Βλάνταν Ίβιτς, αποκάλυψε ότι στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για λογαριασμό του ΠΑΟΚ ξένος ποδοσφαιριστής, με τον οποίο ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Όπως είπε ο Σλοβάκος πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο ποδοσφαιριστής συνοδεύεται από τον μάνατζερ και τον δικηγόρο του, με τις δύο πλευρές να είναι στη διαδικασία των τελικών επαφών. Όπως έγινε γνωστό ο ποδοσφαιριστής αυτός είναι ο Τζάλμα Κάμπος ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε φόρεσε την φανέλα της τουρκικής Γκεντσεμπιρλιγκί και είχε 28 συμμετοχές και 7 γκολ ενώ είχε δώσει και οκτώ 8 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα