Οι τρεις λόγοι της απόρριψης του Πανιωνίου

Θοδωρής Βασίλης
Οι τρεις λόγοι της απόρριψης του Πανιωνίου

bet365

Ο Πανιώνιος όπως όλα δείχνουν χάνει το τρένο της Ευρώπης με τους ανθρώπους της Deloittte να ενημερώνουν για τους λόγους που ο φάκελος απορρίφθηκε.

Τρεις ήταν οι λόγοι που η UEFA άναψε κόκκινο φως στην συμμετοχή του Πανιωνίου στο Europa League. Συγκεκριμένα η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία δεν αναγνωρίζει ότι ο Πανιώνιος έδωσε 61.000 ευρώ στην Σοσό για τον Βάτσλαβ Σβέρκος ο οποίος είχε αγωνιστεί για έξι μήνες την σεζόν 2010-2011.

Επίσης, η UEFA θεωρεί παράνομη την παραχώρηση χρημάτων στους ποδοσφαιριστές μέσω των δικηγόρων (δεν αναγνωρίζει ότι οι δικηγόροι έχουν λάβει τα δεδουλευμένα).

Τέλος, και το σημαντικότερο είναι το άρθρο 106. Η UEFA δεν το αναγνωρίζει ακόμα και αν είναι για τον Ερασιτέχνη, αφού θεωρεί ότι η ΠΑΕ προστατεύεται με το άρθρο αυτό.

Παίξε νόμιμα με τις καλύτερες αποδόσεις στην Sportingbet!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα