Ουρουγουάη - Βενεζουέλα 0-1

Ουρουγουάη - Βενεζουέλα 0-1

bet365

«Ζευγάρωσε» τις νίκες της η Βενεζουέλα, που με το 1-0 επί της Ουρουγουάης βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση. Μόνο με... θαύμα η «Σελέστε»

Μεγάλη νίκη πέτυχε η Βενεζουέλα, που επικράτησε με 1-0 της Ουρουγουάης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα πανηγυρίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση του Κόπα Αμέρικα. Αντίθετα, μόνο με θαύμα μπορεί να ελπίζει η Ουρουγουάη, που παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και απογοήτευσε.

Οι παίκτες της «Σελέστε» γνώριζαν πως, μετά από την ήττα κόντρα στο Μεξικό δεν είχαν περιθώριο για νέα απώλεια, όμως ήταν και πάλι εκτός κλίματος. Σε μία από τις ελάχιστες φάσεις του πρώτου μέρους, ο Καβάνι σημάδεψε το δοκάρι από πλεονεκτική θέση, σπαταλώντας μία μεγάλη ευκαιρία. Και το πλήρωσε, τόσο ο ίδιος, όσο και η ομάδα του, αφού η Βενεζουέλα απάντησε και στο 36' άνοιξε το σκορ. Ο Ροντόν, εκμεταλλευόμενος την τρομερή έμπνευση του Γκέρα που πήγε να κρεμάσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα, προ κενής εστίας άνοιξε το σκορ και έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος, όπως ήταν λογικό, η Ουρουγουάη πίεσε, με το παιχνίδι να ανοίγει και να αποκτά πολύ καλύτερο ρυθμό. Παρόλα αυτά, ο «ματαντόρ» και πάλι δε μπορούσε να βρει δίχτυα, με την απουσία του Σουάρες να είναι κάτι παραπάνω από αισθητή. Ο Καβάνι, μάλιστα, είναι μοιραίος για την ομάδα της χώρας του, αφού έχασε μεγάλες ευκαιρίες, με αποκορύφωμα αυτή στο 89' όταν κατάφερε να ξεμαρκαριστεί μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

Παίξε νόμιμα με ανανεωμένο Mobile Site στην Sportingbet

Έτσι, όλα δείχνουν πως η «Σελέστε» μένει εκτός της συνέχειας της διοργάνωσης, με την Βενεζουέλα να κρατάει στο χέρι της το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Για να μην επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο σενάριο, θα πρέπει η Τζαμάιικα να κάνει την μεγάλη έκπληξη στο ματς με το Μεξικό, που ξεκινάει στις 5.00.

Αποτελέσματα:

Tζαμάικα-Βενεζουέλα 0-1
Μεξικό-Ουρουγουάη 3-1

Ουρουγουάη-Βενεζουέλα 0-1
Μεξικό-Τζαμάικα 05:00

Μεξικό-Βενεζουέλα 14/6
Ουρουγουάη-Τζαμάικα 14/6

Βαθμολογία:

Βενεζουέλα 6 β.
Μεξικό 3 β.
Τζαμάικα 3 β.
Ουρουγουάη 0 β.

 

Τελευταία Νέα