Και... δεύτερα πλέι οφ «ζήτησε» ο Πανόπουλος!

Και... δεύτερα πλέι οφ «ζήτησε» ο Πανόπουλος!

Και... δεύτερα πλέι οφ «ζήτησε» ο Πανόπουλος!

Μετά την Nova, ακόμα μία... ριζοσπαστική πρόταση, αυτή τη φορά από τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης. 

Οι... ζυμώσεις στο Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι έντονες και ακόμα κανείς δε μπορεί να προβλέψει την μορφή που θα πάρει το πρωτάθλημα στα επόμενα χρόνια και τι αλλαγές μπορεί να δούμε σε αυτό. Μετά τις συναντήσεις των 11 λοιπόν, αλλά και την ριζοσπαστική πρόταση της Nova για πρωτάθλημα με 12 ή 14 ομάδες και πρωταθλητή μέσω πλέι οφ, έρχεται να... χτυπήσει και πάλι ο Πανόπουλος, που προτείνει και δεύτερα πλέι οφ, όπως και πλέι άουτ. 

Στόχος όλων αυτών, είναι να μην υπάρχουν αδιάφορες ομάδες και να αποκτήσει μεγαλύτερο ανταγωνισμό, αλλά και εμπορικότητα, το πρωτάθλημα. έτσι, αυτό που πρότεινε ο ισχυρός άνδρας του Ακριτικού συλλόγου, είναι, μετά τα πλέι οφς των 4ων πρώτων να υπάρχουν κι άλλα, για την 5η θέση που επίσης οδηγεί στην Ευρώπη (με την προϋπόθεση να μην πάρει το Κύπελλο κάποια ομάδα εκτός πρώτης τετράδας). παράλληλα, για να υπάρχει... σασπένς και στην ουρά, να γίνουν και πλέι άουτ, με δύο ομάδες να παλεύουν να αποφύγουν την δεύτερη θέση που θα οδηγεί στην 2η κατηγορία.

Τα δύο σενάρια σε αυτό, είναι να παίζει η 2η με την 3η από το τέλος της βαθμολογίας της Superleague ή να παίζει η 2η από το τέλος με την 2η της Football League. 
 

Best of internet