Το σκέφτονται Ρόμα και Φαν Ντερ Βιλ

Το σκέφτονται Ρόμα και Φαν Ντερ Βιλ

Το σκέφτονται Ρόμα και Φαν Ντερ Βιλ

bet365

Ο Γκρέγκορι Φαν Ντερ Βιλ ταξίδεψε στη Ρώμη, συναντήθηκε με τον Βάλτερ Σαμπατίνι και αποφάσισαν να τα ξαναπούν σε λίγες μέρες.

Ο 28χρονος Ολλανδός δεξιός μπακ μένει ελεύθερος από την Παρί Σεν Ζερμέν και αυτό τον κάνει ακόμη καλύτερη περίπτωση. Οι Τζαλορόσι ενδιαφέρονται και ο ποδοσφαιριστής ταξίδεψε στην ιταλική πρωτεύουσα την Πέμπτη για να συναντηθεί με τον Σαμπατίνι. Ο τεχνικός διευθυντής των Ρωμαίων φέρεται να έχει κάποιους ενδοιασμούς λόγω των προβλημάτων τραυματισμών που αντιμετώπισε ενώ παρατηρήθηκε και διαφορά, η οποία όμως μπορεί να καλυφθεί, στο οικονομικό. Ο Φαν Ντερ Βιλ θέλει 3 εκατ. ευρώ ετησίως, η Ρόμα δίνει 2,5 και η Gazzetta dello Sport τονίζει ότι μπορούν να τα βρουν στα 2,8.

Παρ' όλα αυτά, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να πάρουν κάποιες μέρες για να το σκεφτούν και θα τα ξαναπούν. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο Ολλανδός προβληματίζεται επειδή του έγινε σαφές ότι ο βασικός θα είναι ο Αλεσάντρο Φλορέντσι ενώ ο Σαμπατίνι για το αν έχει την άνεση να δίνει 2,8 εκατ. ευρώ ετησίως για αναπληρωματικό πλάγιο μπακ.

Τέλος ο Κεϊτά
Την Πέμπτη βρέθηκε στην Trigoria και ο Σεϊντού Κεϊτά, ο οποίος αποχαιρέτισε όσους ήταν εκεί αφού το συμβόλαιο του λήγει στις 30 του μήνα και δεν θα ανανεωθεί.

 

SERIE A Τελευταία Νέα