Μιλούνοβιτς: «Ποτέ δεν υπήρξε πρόταση του ΠΑΟΚ»

Μιλούνοβιτς: «Ποτέ δεν υπήρξε πρόταση του ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Μιλούνοβιτς: «Ποτέ δεν υπήρξε πρόταση του ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Νεμάνια Μιλούνοβιτς «εμφανίστηκε» από τον Σερβικό Τύπο ως υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, αλλά για τέτοιο θέμα δεν υπήρξε ποτέ…

Ο σερβικός Τύπος παρουσίασε τον ΠΑΟΚ έτοιμο να καταβάλλει 2.000.000 ευρώ στην Μπάτε Μπορίσοφ για να αποκτήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό της. Γράφθηκε μάλιστα, ότι η Μπάτε αρνήθηκε την πρόταση ζητώντας 500.000 ευρώ περισσότερα.

Τέτοια πρόταση, επί της ουσίας, δεν υπήρξε ποτέ από την ελληνική ομάδα. Κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής μιλώντας στην «Pressball».

«Το είδα και εγώ στις σερβικές εφημερίδες, οι δημοσιογράφοι στην πατρίδα μου μπορούν να γράψουν τα πάντα. Την επόμενη ημέρα επικοινώνησα με τον Ανατόλι Κάπσκι, κανείς από την ομάδα, ούτε ο ατζέντης, ούτε από τον ΠΑΟΚ, κανένας δεν επικοινώνησε για αυτό το θέμα. Άρα δεν είναι αληθινό. Είπα στους ανθρώπους της ομάδας: Σκέφτομαι μόνο την Μπάτε και πως θα προετοιμαστούμε για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Υπάρχουν σημαντικές προκλήσεις, για την Ευρώπη και τις ομάδες αρχίζει η πιο σοβαρή περίοδος. Θα φύγω μόνο αν υπάρξει μια καλή πρόταση για μένα και την Μπάτε», σχολίασε ο Μιλούνοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα