Πιέζει η Τσίβας για Πουλίδο

Πιέζει η Τσίβας για Πουλίδο

Gazzetta team
Πιέζει η Τσίβας για Πουλίδο

bet365

Η Τσίβας επιμένει για τον Αλαν Πουλίδο και δεν αποκλείεται να στείλει άμεσα εκπρόσωπό της στην Ελλάδα για διαπραγματεύσεις!

Η Τσίβας επιθυμεί διακαώς την απόκτηση του Αλαν Πουλίδο και πιέζει για να ολοκληρώσει το deal. O διευθύνων σύμβουλος της ομάδας αποκάλυψε πως η ομάδα του τα... βρήκε με την Τίγκρες και θα προσπαθήσει να κάνει το ίδιο και με τον Ολυμπιακό «Το πιο δύσκολο πλέον είναι να τα βρούμε με τον Ολυμπιακό. Θα επιδιώξουμε, αλλά δεν είναι εύκολο να βρούμε μια καλή λύση για όλους. Η Τίγκρες συνεργάστηκε, αλλά η υπόθεση δεν είναι εύκολη» είπε ο Χοσέ Ιγκέρα. Στο ρεπορτάζ των Μεξικάνων τονίζεται πως η Τσίβας αναμένεται να δαπανήσει ένα ποσό κοντά στα 5 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει από τους Πειραιώτες!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα