Απόλλων Σμύρνης: Προφορική συμφωνία με Ρομάνο, αρέσει ο Κρισμάρεβιτς

Απόλλων Σμύρνης: Προφορική συμφωνία με Ρομάνο, αρέσει ο Κρισμάρεβιτς

bet365

Σε προφορική συμφωνία με τον Ντιέγκο Ρομάνο έχουν έρθει στον Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ σύμφωνα με πληροφρίες του gazzetta.gr αρέσει κι ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς του Παναιγιάλειου.

Το «χτίσιμο» του νέου Απόλλωνα έχει ξεκινήσει για τα... καλά. Η διπλή ανακοίνωση, που αφορούσε την επιστροφή του Παύλου Μυροφορίδη αλλά και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Δημήτρη Σπανό, σήμανε και την αρχή της δημιουργίας του νέου ρόστερ.

Δεκαπέντε παίκτες από την περσινή ομάδα δεν πρόκειται να κληθούν για ανανέωση, όπως διαβάσετε σε προηγούμενο ρεπορτάζ και το ζήτημα πλέον είναι στον ποιοι θα έρθουν.

Ο Ντιέγκο Ρομάνο έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους της ομάδας και η αίσθηση που υπάρχει είναι ότι μέσα στην εβδομάδα θα ανακοινωθεί. Ωστόσο, οι Μυροφορίδης και Σπανός από κοινού ψάχνουν και άλλους παίκτες. Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Νίκολα Κρισμάρεβιτς του Παναιγιάλειου αρέσει αρκετά αλλά τα μάτια των ανθρώπων της ομάδας κοιτάζουν κι άλλες πιο... δελεαστικές περιπτώσεις απ' αυτές του 24χρονου Σέρβου μέσου.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του gazzetta.gr αυτή η εβδομάδα αναμένεται να είναι ιδιαίτερα... γεμάτη, μιας και δεν αποκλείεται να δούμε να ανακοινώνονται 3-4 παίκτες.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα