Στην Ελλάδα ξανά οι FIFA / UEFA, προχωράει το πλάνο των αλλαγών

Στην Ελλάδα ξανά οι FIFA / UEFA, προχωράει το πλάνο των αλλαγών

bet365

Όπως αναμενόταν Κουτσοκούμνης και Ρηγόπουλος ήταν την Πέμπτη στην Αθήνα για τις επαφές με ΕΠΟ και Υπουργείο Αθλητισμού. Προχωρούν οι αλλαγές και αποστέλλεται ο Κώδικας Δεοντολογίας.
Εκ μέρους των FIFA / UEFA η αντιπροσωπεία των Κώστα Κουτσοκούμνη και Άντζελο Ρηγόπουλου ήταν την Πέμπτη στην Ελλάδα. Μετέβησαν στην ΕΠΟ για να δουν την πορεία όλων των αλλαγών σε θέματα καταστατικού, κανονισμών και φυσικά του Κώδικα Δεοντολογίας αλλά και του Πειθαρχικου Κώδικα.
Στην συνάντηση με την πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας, Λουΐζα Ιωαννίδου και τον πρόεδρο της Επιτροπής Εφέσεων, Δημήτρη Σκουτέρη, μαζί με τη νομική υπηρεσία της Ομοσπονδίας, έγινε ένας ενδελεχής έλεγχος στον Κώδικα Δεοντολογίας, με την κα. Ιωαννίδου να κάνει την εναρμόνιση στα ελληνικά. Ο νέος Κώδικας που θα είναι πλήρως εναρμονισμένος με αυτόν της FIFA θα σταλεί άμεσα. Ακολούθως θα προχωρήσουν και οι σχετικές διαδικασίες για άτομα που εμπλέκονται με παράτυπες πράξεις. Επίσης οι εκπρόσωποι των FIFA / UEFA είχαν επαφές και στο Υπουργείο Αθλητισμού.
Υπάρχουν και άλλες αλλαγές βέβαια που πρέπει να γίνουν. Άλλα θέματα που πρέπει να δρομολογηθούν ενώ επρόκειτο να εξεταστούν και όλοι οι Νόμοι από το 1999 μέχρι σήμερα. Νόμοι που εμπλέκονται και στο κομμάτι του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ. Νεότερα θα πρέπει να αναμένονται από τα τέλη Ιουνίου με αρχές Ιουλίου και μετά.
 

Τελευταία Νέα