«Όλα θα κυλήσουν ομαλά στο Euro 2016»! (gTV)

Θάνος Σαρρής
«Όλα θα κυλήσουν ομαλά στο Euro 2016»! (gTV)

bet365

Η δήμαρχος του Παρισιού, Αν Ινταλγκό, επιθεώρησε την fan zone και δήλωσε αισιόδοξη για το Euro 2016. Δείτε τα όσα είπε στην κάμερα του gazzetta! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Αποτελεί την πρώτη γυναίκα που κατάφερε να εκλεγεί δήμαρχος Παρισιού. Η Αν Ινταλγκό, που επίσης κατέχει το πόστο της πρώτης αντιπροέδρου στην ευρύτερη Μητροπολιτική περιοχή, ήταν Γενική Γραμματέας πολιτισμού, επομένως οι αθλητικές δραστηριότητες είναι ένας τομέας που άπτεται των ενδιαφερόντων της. Η είσοδός της στη fan zone του πύργου του Άιφελ, τη μεγαλύτερη στη Γαλλία έγινε λίγες ώρες πριν την έναρξη της μεγάλης συναυλίας του David Guetta.

Η είσοδός της, όπως μπορείτε να δείτε και στα video του gazzetta.gr, προκάλεσε... πανικό! Έχοντας εμπλοκή σε όλη την ανάπλαση της περιοχής για τις ανάγκες του τουρνουά, άπαντες περίμεναν μια δήλωσή της για την ασφάλεια και την οργάνωση.

H Iνταλγκό ξεναγήθηκε στους χώρους της fan zone από τους εκπροσώπους των οργανωτών και το επιτελείο της και τόνισε πως άπαντες έχουν προετοιμαστεί ιδανικά ,έτσι ώστε το Εuro να αποτελέσει γιορτή και όλοι να είναι σίγουροι για την ασφάλειά τους.

Το gazzetta.gr την ακολούθησε και κατέγραψε την δήλωσή της σε video!

 

EURO Τελευταία Νέα