Απόλλων: «Φοβηθήκαμε μήπως έχει χαλάσει το φαξ μας»

Απόλλων: «Φοβηθήκαμε μήπως έχει χαλάσει το φαξ μας»

bet365

Ανακοίνωση με την οποία αναρωτιέται πως γίνεται να μην έχει φτάσει στα γραφεία η απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου και να την διαβάζει μέσω δελτίο Τύπου του Λεβαδειακού, εξέδωσε ο Απόλλων Σμύρνης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του Απόλλωνα έχει ως εξής:

Την 07/06/2016 στις 16:00 είχε προσδιοριστεί για συζήτηση στο Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η αίτησή μας κατά της υπ. αριθ. 69/2015 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ.

Την 07/06/2016 το απόγευμα, λίγες ώρες μετά την εκφώνηση της υπόθεσης και την επακολουθήσα διάσκεψη των μελών του Δικαστηρίου, η ΠΑΕ Λεβαδειακός εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:


Περιμέναμε δύο μέρες υπομονετικά, ενώ φέραμε και εξειδικευμένο τεχνικό για να ελέγξει το φαξ της ομάδας μας μήπως έχει κάποια βλάβη και γι’ αυτό δεν μας γνωστοποιήθηκε κάτι, ωστόσο μέχρι και σήμερα, δεν έχουμε λάβει την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου σχετικά με την Αίτησή μας. Δυστυχώς, ούτε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται κάτι σχετικό, αν και χθες, 08/06/2016, έχουν αναρτηθεί αποφάσεις του Διαιτητικού Δικαστηρίου.

Αφού λοιπόν η ΠΑΕ Λεβαδειακός μας ενημέρωσε για το αποτέλεσμα λίγες μόνο ώρες μετά τη συζήτηση της υπόθεσης, θα παρακαλούσαμε να μας ενημερώσει –έτσι, από απλή περιέργεια- και για τα άλλα στοιχεία της απόφασης. Για παράδειγμα, η κρίση του πενταμελούς Δικαστηρίου ήταν ομόφωνη; Ή ήρθε με ψήφους 1-4, 2-3 κλπ; Κι αν το αποτέλεσμα είναι δικαίωσή τους με ψήφους 2-3 ή 1-4, αυτό συνέβη από την αρχή της συζήτησης, ή αρχικά ήταν με ψήφους 2-3 και μετά το δεκαπεντάλεπτο διάλειμμα για καφέ έγινε η ανατροπή και δικαιώθηκαν με ψήφους 3-2 ή 4-1 τελικό;

Πέρα από την πλάκα, είναι τουλάχιστον απογοητευτικό –ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΕΚΒΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ- να «δηλητηριάζεται» η αξιοπιστία του Διαιτητικού Δικαστηρίου της ΕΠΟ, το οποίο στελεχώνεται πλέον από ανώτατους δικαστικούς λειτουργούς και αποτελεί για όλους τη βασική ελπίδα για την αναβάθμιση της αθλητικής δικαιοσύνης.Προς την κατεύθυνση αυτή, εμείς θα πράξουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που μας παρέχουν οι Κανονισμοί, ήτοι θα γνωστοποιήσουμε όλα τα σχετικά έγγραφα στην Επιτροπή Δεοντολογίας για να πράξει τα νόμιμα.

Υ.Γ. Το ευχάριστο είναι πως σύμφωνα με το πόρισμα του τεχνικού, το φαξ της ομάδας μας λειτουργεί κανονικά.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα