«Προχωρά» η κάρτα φιλάθλου για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη

«Προχωρά» η κάρτα φιλάθλου για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη

«Προχωρά» η κάρτα φιλάθλου για την ενίσχυση στον Ερασιτέχνη

Η ΠΑΕ αναμένεται να κάνει δεκτό το αίτημα της «μάνας του λόχου» για την κάρτα φιλάθλου που θα φέρει βαθιά ανάσα στα ταμεία των τμημάτων του Α.Ο!  

Οι σχέσεις της ΠΑΕ με τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό είναι καλύτερες από κάθε άλλη εποχή και επιβεβαιώθηκαν στις αρχές του έτους με την χορηγία των 300.000 ευρώ του Γιάννη Αλαφούζου μέσω ΣΚΑΪ στην «μάνα του λόχου». Οι οπαδοί του «τριφυλλιού» αυτή την τριετία που βρίσκονται στο τιμόνι του Α.Ο έχουν καταφέρει να σώσουν τον σύλλογο από την οικονομική καταστροφή λόγω των χρεών των προηγούμενων διοικήσεων και σεζόν με την σεζόν να κάνουν βήματα μπροστά παρά τις δυσκολίες.

Στην πρόσφατη Γ.Σ του Ερασιτέχνη ο πρόεδρος του Α.Ο, Ηλίας Μιχαλαριάς αναφέρθηκε στο αίτημα προς τον ποδοσφαιρικό Παναθηναϊκό, ώστε από την νέα αγωνιστική περίοδο να υπάρχει κάρτα φιλάθλου, όπου οι φίλοι του συλλόγου, για να έχουν δικαίωμα αγοράς απλού εισιτηρίου θα πρέπει να δίνουν μία φορά 10 ευρώ(την σεζόν ή εφ'όρου ζωής είναι κάτι που πρέπει να διευκρινιστεί όπως και άλλες λεπτομέρειες) και να προμηθεύονται την κάρτα φιλάθλου.

Το αίτημα αυτό συζητείται σε πολύ καλό κλίμα τις τελευταίες ημέρες ανάμεσα στις δύο πλευρές και όλα δείχνουν ότι θα γίνει πράξη, με τον Ερασιτέχνη να βάζει ένα πολύ σημαντικό ποσό στα ταμεία του και τον απλό φίλο του συλλόγου να έχει την δυνατότητα με 10 ευρώ τον χρόνο να βοηθά τα ερασιτεχνικά τμήματα της αγαπημένης του ομάδας.

Best of internet