Φακούντο Περέιρα: Ανάμεσα σε Μπουένος Άιρες και Θεσσαλονίκη

Φακούντο Περέιρα: Ανάμεσα σε Μπουένος Άιρες και Θεσσαλονίκη

Φακούντο Περέιρα: Ανάμεσα σε Μπουένος Άιρες και Θεσσαλονίκη

bet365

Ανοικτό παραμένει το θέμα του Φακούντο Περέιρα, καθώς η Ράσινγκ δεν φαίνεται διατεθειμένη να τον αγοράσει, ενώ στον ΠΑΟΚ συζητούν περί της επιστροφής του.

Αυτή την στιγμή ο Αργεντινός επιθετικός βρίσκεται στη… μέση. Από τη μία θέλει να παραμείνει στην πατρίδα του και στη Ράσινγκ, από την άλλη δεν θα τον χαλούσε σε κάτι να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό που δεν θέλει, με τίποτα να ξαναζήσει, είναι την εμπειρία του Αζερμπαϊτζάν.

Ο εξάμηνος δανεισμός του στην Γκαμπάλα δεν ήταν ότι το καλύτερο για τον «Φανούρη» του ΠΑΟΚ. Ζήτησε άρον άρον να πάει σε ομάδα της πατρίδας του, η Ράσινγκ του πρόσφερε ένα εξάμηνο συμβόλαιο, αλλά αυτή την στιγμή δεν δείχνει διατεθειμένη να μπει στη διαδικασία να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή από την ελληνική ομάδα. Ο Περέιρα στο διάστημα της παρουσίας του στην Ράσινγκ Κλουμπ έγινε πατέρας και για την οικογένεια του προτιμά να παραμείνει στο Μπουένος Άιρες, γνωρίζει όμως ότι έχει για ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ.

Η διοίκηση της «ακαδημίας» επιδιώκει εδώ και αρκετό καιρό να διατηρήσει τα δικαιώματα του Περέιρα με τη μορφή δανεισμού κι ο μάνατζέρ του, Λουίς Μπελβεντέρε, προσπαθεί να πείσει τον Λούμπος Μίχελ, με τον ΠΑΟΚ να δηλώνει άγνοια για όσα γράφονται και λέγονται γύρω από το συγκεκριμένο θέμα.

Από την στιγμή που δεν υπάρχει Ιγκόρ Τούντορ στην Τούμπα, ο 29χρονος επιθετικός δεν έχει πρόβλημα να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και να συνεργαστεί με τον Ίβιτς. Ο Σέρβος προπονητής βλέποντας τη λειψανδρία που υπάρχει αυτή την στιγμή στη επιθετική γραμμή της ομάδας, με μόνους επιθετικούς τους Αθανασιάδη και Κουλούρη, σκέφτεται σοβαρά τη λύση του Περέιρα.

Το σίγουρο είναι ότι οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές θα συνεχιστούν κι αν δεν αλλάξει τακτική η Ράσινγκ Κλουμπ, τότε ο Αργεντινός επιθετικός θα κληθεί να πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα και θα ξεκινήσει προετοιμασία με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα