Ο Μπερμπάτοφ υποστηρίζει τα «λιοντάρια»!

Ο Μπερμπάτοφ υποστηρίζει τα «λιοντάρια»!

bet365

Η Αγγλία βρήκε στο πρόσωπο του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ έναν ακόμη διάσημο υποστηρικτή. Η επιλογή του «Μίτκο» ενόψει Euro μοιάζει να είναι λογική: Three Lions!

Ο Βούλγαρος σούπερ σταρ, πέρασε οκτώ από τα δεκαοκτώ χρόνια της καριέρας του, με θητεία σε Τότεναμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Φούλαμ, στο μεγάλο Νησί.

Αγαπήθηκε από το δύσκολο βρετανικό κοινό, ειδικά της Γιουνάιτεντ, αγάπησε την Αγγλία και σήμερα όταν ρωτήθηκε ποια ομάδα θα υποστηρίζει κατά τη διάρκεια του Euro της Γαλλίας ήταν απόλυτος:

«Θα σταυρώνω τα χέρια μου και προσεύχομαι για την Αγγλία», είπε.

Επίσης, ο «Μίτκο», ρωτήθηκε αλλά απέφυγε να πάρει θέση για την τραγική παρουσία της εθνικής Βουλγαρίας στο «Kirin Cup» της Ιαπωνίας και τις βαριές ήττες από τους διοργανωτές (7-2) και τη Δανία (4-0).

«Είδα μόνο κάποιες ειδήσεις γύρω από τα δύο παιχνίδια, αλλά δεν θέλω να σχολιάσω. Κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να έχει συμβεί. Στα φιλικά παιχνίδια υπάρχουν δυσάρεστα αποτελέσματα. Το να ταξιδεύεις τόσο μακριά στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου για να λάβεις μέρος σ’ ένα φιλικό τουρνουά δεν είναι και το πιο ευχάριστο και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις», είπε.

 

EURO Τελευταία Νέα