Εκουαδόρ - Περού 2-2 (gTV)

Gazzetta team
Εκουαδόρ - Περού 2-2 (gTV)

bet365

Στο καλύτερο παιχνίδι του Κόπα Αμέρικα μέχρι τώρα, Εκουαδόρ και Περού έμειναν στο ισόπαλο 2-2 μετά από μία συγκλονιστική αναμέτρηση.

Συναρπαστικό παιχνίδι αυτό που ολοκληρώθηκε ανάμεσα σε Εκουαδόρ και Περού! Οι δύο ομάδες, χάρισαν ωραίο θέαμα και τέσσερα γκολ στο τελικό 2-2 που αφήνει ευχαριστημένο το Περού και κρατάει ζωντανές τις ελπίδες του Εκουαδόρ.

Το παιχνίδι άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους τυπικά φιλοξενούμενους, καθώς μέσα σε 13 λεπτά αγώνα είχαν φτάσει να έχουν δύο γκολ απόσταση από το Εκουαδόρ. Αρχικά στο 5' ο Κριστιάν Κουέβα άνοιξε το σκορ και στο 13' ο Έντισον Φλόρες έκανε το 0-2 για την ομάδα του.

Έτσι, φαινόταν πως το Περού θα έχει ένα εύκολο βράδυ απέναντι στο Εκουαδόρ, όμως πριν την ολοκλήρωση 45 λεπτών και πιο συγκεκριμένα στο 39', ο Ένερ Βαλένσια μείωσε σε 1-2. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους, με το Εκουαδόρ να μπαίνει στην επανάληψη μες γκολ από τα αποδυτήρια.

Ωραίος συνδυασμός των ποδοσφαιριστών, η μπάλα κατέληξε στον Μπολάνιος που προ κενής εστίας έφερε το παιχνίδι στα ίσα. Στη συνέχεια το Εκουαδόρ ήταν αυτό που έψαξε το τρίτο τέρμα, καθώς το Περού ήταν ευχαριστημένο και με τον βαθμό της ισοπαλίας, που σε συνδυασμό με τη νίκη επί της Αϊτής το πάει στους 4 βαθμούς.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων μάλιστα, το Περού λίγο έλειψε να πάρει και τη νίκη, όταν βγήκε στην αντεπίθεση, αλλά το σουτ του Ρουιντιάζ πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Το Εκουαδόρ στο 93' έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Αχιλιέρ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στο ξεκίνημα της φάσης.

Αϊτή-Περού 0-1
Βραζιλία-Εκουαδόρ 0-0

Βραζιλία-Αϊτη 7-1
Εκουαδόρ-Περού 2-2

Εκουαδόρ-Αϊτή (13/6)
Βραζιλία-Περού (13/6)

Η βαθμολογία

1. Βραζιλία 4 7-1
2. Περού 4 3-2
3. Εκουαδόρ 2 2-2
4. Αϊτή 0 1-8

 

Τελευταία Νέα