Ξανά για Πατσίνι ο Παναθηναϊκός

Ξανά για Πατσίνι ο Παναθηναϊκός

Ξανά για Πατσίνι ο Παναθηναϊκός

Οι δυσκολίες στην υπόθεση του Ιμπάρμπο αναγκάζουν τον Παναθηναϊκό να κοιτάξει και άλλες περιπτώσεις, με τον Τζαμπάολο Πατσίνι να έρχεται και πάλι στο προσκήνιο.

Η αναζήτηση επιθετικού συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό, με τον Αντρέα Στραματσόνι να εξετάζει όλες τις επιλογές που έχει στη λίστα του. Η υπόθεση του Ιμπάρμπο κολλάει στις υψηλές απαιτήσεις της Κάλιαρι και στην επιθυμία του ποδοσφαιριστή να μείνει για ακόμα 1,5 μήνα στην Ατλέτικο Μεντεγίν, με αποτέλεσμα ο τεχνικός του «τριφυλλιού» να αρχίσει να κοιτάζει και αλλού.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχει δεδομένα στη λίστα του είναι ο Τζαμπάολο Πατσίνι. Ο Στρανατσόνι, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Goal», είχε επαφές ξανά με την Βερόνα αλλά και τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή με σκοπό τον δανεισμό του για ένα χρόνο με το κόστος να ξεπερνά το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Η περίπτωσή του μόνο εύκολη δεν είναι, όμως στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι να την παλέψουν μέχρι το τέλος. Εκτός από την περίπτωση του Πατσίνι όμως, υπάρχει κι άλλη μία που είναι ψηλά στην «πράσινη» λίστα.

Best of internet