Τελειώνει του Κιβρακίδη στον Παναθηναϊκό

Νίκος Μαρούδας
Τελειώνει του Κιβρακίδη στον Παναθηναϊκό

bet365

Στην τελική ευθεία μπαίνει την Πέμπτη η υπόθεση της απόκτησης του Κυριάκου Κιβρακίδη στον Παναθηναϊκό, με τον ποδοσφαιριστή να παίρνει άδεια από τον στρατό και να ετοιμάζεται να φορέσει τα «πράσινα».

Θετικά, όπως όλα δείχνουν, θα τελειώσει η υπόθεση της μεταγραφής του Κυριάκου Κιβρακίδη στον Παναθηναϊκό. Μπορεί και την Τετάρτη να μην υπήρξε κάποια εξέλιξη στο θέμα, όμως τα πάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν την Πέμπτη.

Ο νεαρός μπακ ορκίζεται και παίρνει άδεια από τον στρατό και αμέσως μετά μπαίνει στην τελική ευθεία και η μεταγραφή του. Όπως προκύπτει από το περιβάλλον του, η μεταγραφή θα ολοκληρωθεί αμέσως μόλις βγει από το στρατόπεδο. Την Πέμπτη, λοιπόν, αναμένεται να υπάρξει ένα ραντεβού ανάμεσα στις εμπλεκόμενες πλευρές και δεν αποκλείεται να πέσουν και οι υπογραφές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα