Ντύνεται Μπιανκονέρο ο Πιάνιτς

Ντύνεται Μπιανκονέρο ο Πιάνιτς

bet365

Η Γιουβέντους τα βρήκε σε όλα με τον Μίραλεμ Πιάνιτς και ενεργοποιεί την ρήτρα με την οποία θα τον αποκτήσει από την Ρόμα.

Το ενδιαφέρον των Μπιανκονέρι για τον Βόσνιο είναι γνωστό εδώ και καιρό και τώρα πλησιάζει η ώρα που θα γίνει... γάμος. Οπως μετέδωσε το Sky Italia το βράδυ της Τετάρτης, ο Πιάνιτς είπε το «ναι» για συμβόλαιο διάρκειας πέντε ετών μετά την συνάντηση που είχε με τον Φάμπιο Παράτιτσι.

Από εδώ και πέρα, αυτό που έχουν να κάνουν οι Τορινέζοι είναι να ενεργοποιήσουν τα 38 εκατ. ευρώ της ρήτρας αλλά δεν θα πάει όλο το ποσό στη Ρόμα. Με βάση το συμβόλαιο που έχουν υπογράψει οι Τζαλορόσι με τον Πιάνιτς, το 20% του ποσού της ρήτρας -δηλαδή 7,6 εκατ. ευρώ- είναι δικό του και θα «μπει» στο 5ετές συμβόλαιο.

Στους Ρωμαίους, επομένως, η Γιουβέντους θα δώσει 30,4 εκατ. ευρώ, με το Sky Italia να τονίζει ότι τα μισά από αυτά θα έρθουν από την πώληση του Ρομπέρτο Περέιρα (σε Αγγλία ή Ρωσία) ενώ οι Μπιανκονέρι θα συνεχίσουν για ακόμη ένα χαφ (Κόβατσιτς, Μασεράνο ή Αντρέ Γκόμες) αφού -πλην του Περέιρα- λογικά θα πουληθεί και ο Κουάντβο Ασαμόα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα