Οταμέντι: «Πιο ενωμένοι από ποτέ για το τρόπαιο»

Οταμέντι: «Πιο ενωμένοι από ποτέ για το τρόπαιο»

Gazzetta team
Οταμέντι: «Πιο ενωμένοι από ποτέ για το τρόπαιο»

bet365

Ο Νικολάς Οταμέντι μίλησε για το Κόπα Αμέρικα των ΗΠΑ και τόνισε πως όλοι στην Αργεντινη είναι αποφασισμένοι να πάρουν το τρόπαιο.

Η Αργεντινή ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Κόπα Αμέρικα, μετά το 2-1 επί της Χιλής. Ο Νικολάς Οταμέντι, μίλησε για την πορεία που όλοι θέλουν να κάνουν μέχρι τον τίτλο φέτος, τονίζοντας πως είναι πιο ενωμένοι από ποτέ.

«Είμαστε πιο ενωμένοι από ποτέ και έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πάρουμε το τρόπαιο. Όταν προσγειωθήκαμε στις ΗΠΑ, είπαμε ότι πρέπει να το πάρουμε. Το έχουμε υποσχεθεί στους εαυτούς μας. Γνωρίζουμε πως υπάρχουν πολλές καλές ομάδες που θέλουν επίσης να πάρουν το Κύπελλο.», είπε αρχικά...

Αναφορικά με την πρεμιέρα και την νίκη επί της Χιλής, τόνισε: «Ήταν η έναρξη της διοργάνωσης για εμάς, κόντρα στον κάτοχο του τίτλου. Ελπίζουμε ο Θεός να θέλει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο, αλλά την Παρασκευή έχουμε ακόμα ένα σημαντικό παιχνίδι».

Σε ότι αφορά τον τραυματισμό και την απουσία του Μέσι, είπε: «Δεν είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορείς να αφήσεις έξω. Πάντα θέλει να αγωνίζεται και να βοηθάει την ομάδα. Θεού θέλοντος θα τον έχουμε μαζί μας την Παρασκευή».

 

Τελευταία Νέα