ΠΑΟΚ και Παλέρμο για Αγκάτσι

Gazzetta team
ΠΑΟΚ και Παλέρμο για Αγκάτσι

bet365

Το μέλλον του Μικαέλ Αγκάτσι είναι εκτός «Μιλανέλο», αλλά δεν είναι μόνον ο ΠΑΟΚ, που συζητά μαζί του. Η Παλέρμο, επίσης, κοιτάζει τον Ιταλό «πορτιέρο».

Ο πρώην τερματοφύλακας της Κάλιαρι έχει συμβόλαιο με τη Μίλαν έως το καλοκαίρι του 2017 και μετά τον αποτυχημένο δανεισμό του στην Μίντλεσμπρο, όπου δεν αγωνίστηκε ούτε λεπτό στα σχεδόν 50 παιχνίδια ((πρωτάθλημα, κύπελλο, Λιγκ Καπ) της αγγλικής ομάδας, ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όπως αναφέρουν και οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο ΠΑΟΚ έχει κάνει πρόταση την οποία ο Αγκάτσι εξετάζει, υπάρχει το κίνητρο της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά όπως επισημαίνει το CalcioNews24.com «η Παλέρμο, επίσης, τον έχει βάλει στο στόχαστρο και στις βασικές επιλογές της για τη θέση κάτω από τα δοκάρια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα