Παρουσίασε διαρκείας και φανέλα ο Ατρόμητος (gTV & pics)

Παρουσίασε διαρκείας και φανέλα ο Ατρόμητος (gTV & pics)

Ο Ατρόμητος παρουσίασε τα εισιτήρια διαρκείας και τη φανέλα της νέας σεζόν σε μία πολύ όμορφη γιορτή στην κεντρική πλατεία Περιστερίου, που ντύθηκε στα μπλέ. Το gazzetta.gr ήταν στο Περιστέρι.

Παρουσίασε διαρκείας και φανέλα ο Ατρόμητος (gTV & pics)

Στο κάλεσμα της ΠΑΕ ανταποκρίθηκε ο φίλαθλος κόσμος του Ατρομήτου και κυριολεκτικά έντυσε στα μπλε την κεντρική πλατεία Περιστερίου. Εκεί παρουσιάστηκαν σε μία πολύ όμορφη γιορτή τα εισιτήρια διαρκείας και η φανέλα του συλλόγου των δυτικών προαστίων για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μάλιστα, τις εντυπώσεις έκλεψαν οι τιμές των διαρκείας, καθώς οι Περιστεριώτες αντιλαμβάνονται τους δύσκολους καιρούς, κάτι που επεσήμανε και ο Γιώργος Σπανός στις δηλώσεις του. Το σύνθημα ήταν: «Με μια φανέλα θα έρχομαι», ενώ σε ό,τι έχει να κάνει με τη φανέλα, τονίζεται πιο πολύ το μπλε και έχει άσπρες ρίγες.

Η γιορτή ξεκίνησε από τις 18:00 το απόγευμα και είχε πολλές δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, τη στιγμή που η όλη... ιστορία ολοκληρώθηκε με συναυλία, η οποία ακολούθησε μετά την παρουσίαση το βράδυ της Τετάρτης (8/6).

Best of internet