Το κάλεσμα του Σπανού και ο στόχος του Ατρομήτου

Το κάλεσμα του Σπανού και ο στόχος του Ατρομήτου

Νίκος Μαρούδας
Το κάλεσμα του Σπανού και ο στόχος του Ατρομήτου

bet365

Ο Γιώργος Σπανός κάλεσε τους φιλάθλους του Ατρομήτου να είναι δίπλα στην ομάδα, κατά την παρουσίαση των εισιτηρίων διαρκείας, και τόνισε τον στόχο του συλλόγου για τη νέα σεζόν δηλώνοντας αισιόδοξος για καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα. Το gazzetta.gr ήταν στο Περιστέρι.

Τα εισιτήρια διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου παρουσίασε ο Ατρόμητος σε εκδήλωση, που έλαβε χώρα στο Περιστέρι. Σε αυτή μίλησε ο Γιώργος Σπανός, ο οποίος αναφέρθηκε στις χαμηλές τιμές και κάλεσε τους φιλάθλους του συλλόγου των δυτικών προαστίων να είναι δίπλα στην ομάδα καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Επίσης, τόνισε τον στόχο του Ατρομήτου και δήλωσε αισιόδοξος για καλύτερη πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ μίλησε και για τις περιπτώσεις των Κιβρακίδη, Μπάρκα, με τον τελευταίο να πηγαίνει στην ΑΕΚ, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τη γιορτή της παρουσίασης των διαρκείας και ότι ο κόσμος είναι δίπλα στον Ατρόμητο: «Αυτή η ομάδα εκφράζει το αθλητικό DNA της πόλης, έχει δώσει πολλές χαρές στην πόλη και αξίζει τη μεγαλύτερη δυνατή συμπαράσταση. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε τέτοιες εκδηλώσεις, να βρισκόμαστε κοντά στον κόσμο, να ξέρουμε τι ζητάει, να είμαστε δίπλα του και σιγά-σιγά όλοι μαζί να προσπαθούμε για το ιδεώδες του Ατρομήτου».

Για τις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας και ότι είναι τα πιο φθηνά της Σούπερ Λίγκας: «Έχουμε δείξει χρόνια ότι σεβόμαστε τον κόσμο, αντιλαμβανόμαστε την οικονομική κρίση και ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει καθημερινά πολλές δυσκολίες, αλλά προσαρμόζουμε τα εισιτήρια μ' ένα πολύ χαμηλό κόστος, ώστε ο κόσμος να μπορεί να είναι δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ατρόμητο και να ξεσκάει κιόλας γιατί το ποδόσφαιρο είναι ψυχαγωγία».

Για το αν πιστεύει σε μία καλύτερη πορεία τη νέα σεζόν: «Σίγουρα. Παρ' όλο που ήταν μία μέτρια χρονιά για την ομάδα, βρεθήκαμε έναν πόντο μακριά από τα πλέι οφ. Βρεθήκαμε ένα λεπτό μακριά από τον τελικό Κυπέλλου, δηλαδή υπήρχαν οι πιθανότητες να πάμε σε μια παράταση και να περάσουμε στον τελικό.

Ήταν μία μέτρια χρονιά για μας, όμως ο Ατρόμητος θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστικός, θα συνεχίσει να συγκαταλέγεται στις σοβαρές ομάδες του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ και είμαι αισιόδοξος ότι την καινούρια χρονιά θα παρουσιάσουμε μία ομάδα, η οποία θα είναι ανταγωνιστική, θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα φέρνει και καλά αποτελέσματα».

Για τις κινήσεις που θα γίνουν στο μεταγραφικό σκέλος: «Εκπλήξεις και μεγάλα πράγματα δεν μπορούμε να υποσχεθούμε. Έχουμε σαν γνώμονα η ομάδα να είναι οικονομικά αυτάρκης, να έχει νοικοκυριό και να φτάνουν τα πόδια μέχρι εκεί που φτάνει το πάπλωμα. Σίγουρα θα γίνουν κάποιες κινήσεις, υπάρχει ένας κορμός από καλούς παίκτες. Θεωρώ ότι η ομάδα θα είναι ανταγωνιστική και θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό».

Για τον κόσμο: «Τον θέλουμε δίπλα μας. Την προηγούμενη χρονιά, όχι μόνο το γήπεδο του Ατρομήτου, όλα τα γήπεδα της χώρας νομίζω είχαν θέμα με την προσέλευση του κόσμου. Τον θέλουμε δίπλα μας γιατί χωρίς τον κόσμο δεν μπορούμε να πετύχουμε τίποτα. Ο κόσμος δίνει αυτή την ώθηση την ψυχολογική που χρειάζεται η ομάδα, αλλά δίνει και την ώθηση σ' εμάς και την ενέργεια να τρέχουμε και να πετυχαίνουμε καλύτερα πράγματα για την ομάδα. Οπότε είναι απαραίτητο να είναι δίπλα μας για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για το αν υπάρχει εξέλιξη στο θέμα των Κιβρακίδη και Μπάρκα: «Στο θέμα του Κιβρακίδη υπάρχει στασιμότητα. Στο θέμα του Μπάρκα υπάρχει σημερινή συμφωνία με την ΠΑΕ ΑΕΚ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα