Θεοδωρίδης: «Δεν υπάρχει φόβος»!

Αντώνης Σαούλης
Θεοδωρίδης: «Δεν υπάρχει φόβος»!

bet365

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης μίλησε στο gazzetta.gr για το τουρνουά και έδειξε αρκετά αισιόδοξος για την έκβαση του. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ: ΘΑΝΟΣ ΣΑΡΡΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΟΥΛΗΣ.

Το είπε και ο ίδιος στη συνέντευξη Τύπου. «Πλέον είμαι βετεράνος. Σαν τον Πιερλούιτζι. Είναι το 5ο μου Euro και το τρίτο από τότε που είμαι στην UEFA». Αλλωστε δεν έδειχνε τρακαρισμένος ή αγχωμένος παρά το γεγονός ότι ήταν το κεντρικό πρόσωπο και γνώριζε πως θα δεχθεί πίεση από τους δημοσιογράφους. Τόσο για τα μέτρα ασφαλείας (κεντρικό θέμα από όλους) όσο για την κατάσταση που επικρατεί στην UEFA.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, ο Θεόδωρος Θεοδωρίδης αρχικά αιφνιδιάστηκε που άκουσε ελληνικά. Κοντοστάθηκε και μας είπε ευγενικά δύο κουβέντες παρά το γεγονός ότι πολιορκήθηκε από αρκετούς ξένους δημοσιογράφους. Του έκανε (θετική) εντύπωση ότι ένα ελληνικό μέσο βρίσκεται στη Γαλλία για την κάλυψη του τουρνουά και προφανώς γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο δεν αρνήθηκε να μας πει ένα μήνυμα. Αλλωστε είναι μάλλον απαγορευτική μια συνέντευξη κατά την διάρκεια του τουρνουά.

Ουσιαστικά μας έδωσε μια ευχή για το τουρνουά και μια απάντηση στην... τρομολαγνεία που έχει αναπτυχθεί για το Euro του 2016. «Δεν υπάρχει κανένας φόβος», μας είπε για όλα ακούγονται για πιθανό τρομοκρατικό χτύπημα. «Το μόνο που εύχομαι, είναι να πάνε όλα καλά. Να πάει καλά το τουρνουά», μας είπε χαμογελώντας και χάθηκε. Ουσιαστικά τα περισσότερα τ' απάντησε στη συνέντευξη Τύπου. Ο ίδιος αλλά και ο Ζακ Λαμπέρ (πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του τουρνουά) ο οποίος επίσης δέχθηκε επίσης ασφυκτικό πρέσινγκ για την ασφάλεια στο Euro 2016.

Ο γενικός γραμματέας της UEFA, Θεόδωρος Θεοδωρίδης (ή «Τίο» όπως τον έλεγε ο δημοσιογράφος Πέδρο Πίντο και παρουσιαστής της συνέντευξης Τύπου), ήταν ειλικρινής στις απαντήσεις του (ακόμα και για το θέμα του Μισέλ Πλατινί έβγαλε είδηση), έδειξε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που είχε στο πλευρό του (τους ευχαρίστησε πριν κάνει την τοποθέτησή του) και δεν σταμάτησε να επαναλαμβάνει πως στόχος είναι να γίνει μια (ποδοσφαιρική) γιορτή κι ένα ατελείωτο πάρτι...

 

EURO Τελευταία Νέα