Μεγάλη μπάλα από Γεωργάτο στον Ρέντη (pics)

Μεγάλη μπάλα από Γεωργάτο στον Ρέντη (pics)

Μεγάλη μπάλα από Γεωργάτο στον Ρέντη (pics)

bet365

Σε άκρως εορτάστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον Ρέντη ο 2ος αγώνας των τεχνικών της Ακαδημίας με τους κόουτς του Δικτύου Σχολών. Ρεσιτάλ από Γεωργάτο με γκολ!
Το ... σπίτι του Ολυμπιακού άνοιξε τις πόρτες του για να υποδεχτεί εκπροσώπους από 20 Σχολές του Δικτύου οι οποίοι ταξίδεψαν και από διάφορες πόλεις (Ρέθυμνο, Χαλκίδα, Κρανίδι, Καρδίτσα και Λαμία) της Ελλάδος για να αγωνιστούν στο φιλικό παιχνίδι που θα γίνει θεσμός. Το σπουδαίο φιλικό παιχνίδι όπως και πέρσι έτσι και φέτος τίμησε με την παρουσία του ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γρηγόρης Γεωργάτος ενώ έπαιξαν και άλλοι παλιοί σημαντικοί παίκτες της ομάδας όπως οι Μαυρογενίδης, Πάντος, Στρακόσια, Κοψαχείλης, Βαϊτσης και Κοκολάκης.
Το παιχνίδι ήταν συγκλονιστικό και τα επτά γκολ που σημειώθηκαν ήταν το ένα καλύτερο από το άλλο. Η ομάδα της Ακαδημίας επικράτησε με 4-3 με σκόρερ τους Γεωργάτο, Μαυρογενίδη (2), Σοφιανό ενώ για την ομάδα των Σχολών σκόραρε ο Σωτήρης Γεωργουδάκης (2) και η Γλυκερία Γκατζογιάννη. Ο Γιώργος Κοκολάκης έβγαλε δυο ασίστ ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως όσοι αγωνίστηκαν το χάρηκαν και έδωσαν και την ψυχή τους. Ο Γεωργάτος πάντως έδωσε ξανά ρεσιτάλ. Περνούσε πολλούς μαζί, έδειξε ξανά πολύ υψηλή τεχνική και άπαντες μετά του ζητούσαν φωτογραφίες και αυτόγραφα. Μάλιστα ο Γεωργάτος έβγαλε όλο ματς, δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.
Το παρών χωρίς να αγωνιστούν έδωσαν ο κ. Κυριάκος Καραταϊδης, ο Γιώργος Αμανατίδης καθώς και από την πλευρά των Σχολών οι επικεφαλής Παρθένης, Ρόγκας και Καλογεράκος. Πριν από την έναρξη του αγώνα ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού Αντώνης Γλύκας, ο οποίος ήταν προπονητής της ομάδας των Σχολών, βράβευσε εκ μέρους των Βετεράνων τον Διευθυντή Δικτύου Σχολών, Βασίλη Νάνο.
Ο Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γρηγόρης Γεωργάτος, μιλώντας για την σημασία του παιχνιδιού σημείωσε: «Ξεκινήσαμε πέρσι και βλέπω ότι το παιχνίδι αυτό θα γίνει θεσμός. Όλοι μαζί Σχολές και Ακαδημία δουλεύουν για το καλό του Ολυμπιακού. Οι Σχολές είναι οικογένεια μας και είμαστε υπερήφανοι που είναι τόσες πολλές σε όλον τον κόσμο».
Ο Διευθυντής Δικτύου Σχολών, Βασίλης Νάνος, σημείωσε: «Πιστεύω ότι η μαζική συμμετοχή των συνεργατών μας απ’ όλες τις Σχολές μας υποχρεώνει να το 2017 να κάνουμε ακόμη περισσότερα. Όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Το μυστικό είναι η οικογένεια. Όταν είσαι στην οικογένεια του Ολυμπιακού μπορείς να ζεις τέτοιες μαγικές στιγμές».
Ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Βετεράνων και εκπρόσωπος της Σχολής Βούλας, Αντώνης Γλύκας, τόνισε: «Αξίζουν συγχαρητήρια σ’ όλους για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία. Όταν είμαστε όλοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Ο Πρόεδρος μας κ. Βαγγέλης Μαρινάκης έχει θέσει πολύ ψηλά τον πήχη στις Σχολές και την Ακαδημία και κάθε χρόνοι όλοι γινόμαστε καλύτεροι».
Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΑΚΑΔΗΜΙΑ: Στρακόσια, Θεοδώρου, Βενιαμίν, Φαλίδα, Κοψαχείλης, Πάντος, Μαυρογενίδης, Γεωργάτος, Ελευθεριάδης, Κοκολάκης, Σοφιανός, Χατζηράπτης, Θέος, Παπακωστούλης, Παπαπαναγής, Τοπολιάτης, Λιούγκος, Κοϊνης και Κουτσογιάννης.
ΣΧΟΛΕΣ: Βαϊτσης, Καλέτζης, Μπεκιάρης, Αθανασίου, Ψωμάς, Σερπάνος, Βαρελάς, Τζίμας, Καλογεράκης, Κορομπίλης, Ξουρής, Μερεμέτης, Ροφάτης, Λεβαντίνος, Λαζάρου, Γεωργουδάκης, Γλύκας, Βλαχόπουλος, Νάκος, Μητρογιάννης, Ζντράγκοβιτς, Γκατζογιάννη, Καλογεράκος, Κριμιτζάς, Χαϊτας και Πολυκανδριώτης.
Γιατρός του αγώνα ήταν ο κ. Κοϊνης και φυσιοθεραπευτής ο κ. Περιμένης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα