Σκόραρε δις με το Ιράν ο Ανσαριφάρντ (vid)

Νίκος Τσιώκος
Σκόραρε δις με το Ιράν ο Ανσαριφάρντ (vid)

bet365

Τα δύο από τα έξι γκολ του Ιράν στο φιλική νίκη επί του Κιργιστάν πέτυχε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ είχε αρκετές φάσεις και δοκάρι.

Οι εμφανίσεις του Καρίμ Ανσαριφάρντ με τον Πανιώνιο δεν έχουν περάσει απαρατήρητες στο Ιράν και έφεραν την κλήση στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός των «κυανέρυθρων» ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές στη φιλική «εξάρα» των Ιρανών κόντρα στο Κιργιστάν.

Το παιχνίδι διεξήχθη στην Τεχεράνη με τον άσο των Νεοσμυρνιωτών να αγωνίζεται σε ολόκληρο το 90λεπτο. Μάλιστα, είχε αρκετές φάσεις για να χριστεί σκόρερ και το έπραξε στο 68', όταν πήρε την μπάλα από σέντρα από δεξιά, έκανε το κοντρόλ και πλάσαρε από κοντά για το 4-0 της ομάδας του.

Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ανσαριφάρντ είχε και δοκάρι, αφού η κεφαλιά του σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ στο 91' του αγώνα διαμόρφωσε το τελικό 6-0. Αυτό έγινε, όταν η μπάλα βρήκε στο δεξί δοκάρι του τερματοφύλακα του Κιργιστάν από σουτ συμπαίκτη του, με τον ίδιο να παίρνει το... ριμπάουντ και να πλασάρει σε κενή εστία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα